تخصیص سوخت رایگان CNG برای ناوگان تاکسیرانی شیراز
شهردار شیراز از اجرای طرح تأمین و تخصیص رایگان سوخت CNG برای تاکسی های دارای کارت صلاحیت هوشمند شیراز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
محمدحسن اسدی از اجرای طرحی حمایتی و پیشگامانه در شیراز برای حمایت از رانندگان تاکسی خبر داد؛ طرحی که بر اساس آن، تأمین رایگان سوخت CNG برای تاکسی های دارای کارت صلاحیت هوشمند محقق خواهد شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، محمدحسن اسدی افزود: این طرح، گامی نو در راستای ارتقای سطح خدمات حمل ونقل عمومی، حمایت هدفمند از رانندگان زحمتکش تاکسی و ترویج هرچه بیشتر استفاده از سوخت پاک در پایتخت فرهنگی ایران و ارائه خدمات بیشتر به شهروندان شیرازی است؛ شهروندانی که با آغاز جنگ رمضان، ضمن حضور در میدان ها، خیابان ها را برای حمایت از وطن خالی نگذاشتند.
شهردار شیراز تأکید کرد: در راستای اهداف عالیه شهرداری و به منظور ارتقای رضایتمندی شهروندان و حمایت از جامعه شریف تاکسیرانان، اجرای طرح تأمین و تخصیص رایگان سوخت CNG برای تاکسی های دارای کارت صلاحیت هوشمند به زودی و برای نخستین بار در کشور در شیراز اجرا خواهد شد.
اسدی تصریح کرد: هدف اصلی از اجرای این پروژه، تقویت زیرساخت های خدمات رسانی شبانه روزی تاکسیرانی است تا در شرایط کنونی، فعالیت رانندگان تاکسی و شهروندان آسان تر شود.
وی افزود: رانندگان تاکسی بازوان اجرایی شهرداری در خط مقدم ارائه خدمات به شهروندان هستند و باید مورد حمایت همه جانبه قرار بگیرند. بر این اساس، با صدور کارت هوشمند اختصاصی برای تاکسی های زرد دارای کارت صلاحیت هوشمند در شبکه حمل ونقل شهری، امکان دریافت روزانه یک بار سوخت CNG رایگان برای تاکسیرانان فراهم خواهد شد.
شهردار شیراز تأکید کرد: این طرح نه تنها موجب کاهش چشمگیر هزینه های جاری رانندگان و افزایش انگیزه آنان برای ارائه خدمات بهتر می شود، بلکه نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا، استفاده از سوخت پاک و ارتقای سلامت محیط زیست شهری نیز خواهد داشت.
شهردار شیراز خاطرنشان کرد: ما با این اقدام، به دنبال پایداری و افزایش توانمندی سیستم حمل ونقل عمومی به صورت ۲۴ ساعته در کلان شهر شیراز هستیم.
اسدی ضمن برشمردن مزایای این طرح افزود: علاوه بر بهره مندی رانندگان تاکسی از سوخت رایگان روزانه، این کارت هوشمند به شبکه خدمات رفاهی و فروشگاهی شهرداری شیراز نیز متصل است و رانندگان می توانند با شارژ شخصی کارت، از تخفیف های ویژه در مراکز طرف قرارداد بهره مند شوند که این امر خود گامی در جهت افزایش رفاه عمومی جامعه رانندگان محسوب می شود.
شهردار شیراز اظهار کرد: دریافت سهمیه سوخت رایگان CNG بخش نخست برای تاکسی های دارای کارت صلاحیت هوشمند است و دیگر امکانات، همچون دریافت و واریز کرایه از مسافران نیز در این طرح پیش بینی و اجرا خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، کلیه کارت های صلاحیت قبلی تاکسی های حمل ونقل عمومی شهری شیراز ابطال و کارت هوشمند با قابلیت های مختلف جایگزین خواهد شد.
اسدی درباره چشم انداز این طرح توضیح داد: این طرح، آغاز راهی نو در مدیریت حمل ونقل عمومی شهری است و امیدواریم با همکاری و همراهی رانندگان عزیز، شاهد ارتقای سطح کیفی خدمات و رضایتمندی حداکثری شهروندان در کلان شهر شیراز باشیم. همچنین، این اقدام می تواند به عنوان مدلی موفق برای اجرا در سایر کلانشهرهای کشور مورد الگوبرداری قرار گیرد.
شهردار شیراز تصریح کرد: اطلاع رسانی درخصوص فرایند دریافت کارت هوشمند CNG رایگان به صورت مرحله ای و از طریق پیامک رسمی شهرداری شیراز صورت خواهد گرفت. لذا لازم است رانندگان صرفاً منتظر دریافت پیامک از سوی شهرداری باشند و تا زمان دریافت پیامک از مراجعه به سازمان های مربوطه خودداری کنند.