بازدید سایت : ۱۸۷۹۶
| کد خبر ۳۰۲۵۰۵
کپی شد

ابهام شورای شهر تهران درباره نرخ‌ گذاری و مجوز تاکسی‌ های اینترنتی جدید

رییس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره نرخ گذاری تاکسی های اینترنتی جدید تاکید کرد: اگر نرخ این سامانه ها با دیگر تاکسی های اینترنتی تفاوت فاحش داشته باشد، رانندگان رسمی تاکسی از آن استقبال نخواهند کرد. ما همچنان نمی دانیم این تاکسی ها از کدام نهاد مجوز فعالیت گرفته اند.

ابهام شورای شهر تهران درباره نرخ‌ گذاری و مجوز تاکسی‌ های اینترنتی جدید
تین نیوز |

رییس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به پرسشی درباره نرخ گذاری تاکسی های اینترنتی جدید تاکید کرد: اگر نرخ این سامانه ها با دیگر تاکسی های اینترنتی تفاوت فاحش داشته باشد، رانندگان رسمی تاکسی از آن استقبال نخواهند کرد. ما همچنان نمی دانیم این تاکسی ها از کدام نهاد مجوز فعالیت گرفته اند.

به گزارش  تین نیوز به نقل از   ایلنا، مهدی چمران روز یکشنبه در حاشیه سیصد و چهل و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درباره نصب بلندگو هایی برای پخش آژیر در منطقه ۲ تهران گفت: اطلاعی ندارم، اگر اقدامی صورت گرفته صرفا در حد آزمایشی بوده، چون هنوز نه به ما گزارش داده اند و نه بازدید فنی از طرح انجام شده است.

وی تاکید کرد: هنوز ضرورت استفاده از این ابزار از سوی نهاد های مسوول برای بررسی به شورای شهر اعلام نشده است.

 چمران ادامه داد: در مصوبه ای که قبلا در شورا مطرح شد، پیش بینی شده بود که شهرداری ظرف یک هفته این طرح را بررسی و به شورا گزارش ارائه کند، اما تاکنون هیچ گونه گزارش فنی یا اجرایی به دست ما نرسیده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قرار شده از این آژیر ها برای پخش اذان استفاده شود، افزود: قبل از هرگونه تصمیم گیری، باید بررسی کنیم که آیا این طرح قابل عملیاتی شدن و اجرا هست یا خیر؟

چمران اضافه کرد: اگر برای این طرح برنامه ریزی دقیق انجام شود، می توان آن را اجرا کرد، اما در حال حاضر هیچ برنامه مشخصی از سوی شهرداری ارائه نشده و هیچ اطلاعاتی درباره هزینه ها، زمان بندی یا مزایای واقعی آن به شورا اعلام نشده است.

وی با اشاره به وظایف نهاد های امنیتی در این خصوص گفت: تشخیص ضرورت اجرای طرح هایی از این دست بر عهده شورای شهر نیست بلکه نهاد های تخصصی امنیتی باید بررسی کنند که چنین هشدار هایی لازم است یا خیر. اگر آنها اعلام کنند که طرح باید اجرا شود، شورا همکاری لازم را خواهد داشت.

رییس شورای شهر تهران در ادامه افزود: در شرایط فعلی مردم به ابزار های متنوعی برای دریافت هشدار های عمومی دسترسی دارند؛ از جمله رادیو، تلویزیون، اینترنت و حتی تلفن های همراه بدون اینترنت بنابراین باید ببینیم اصلا نیازی به اجرای پخش صدای آژیر در شهر داریم یا نه.

 چمران درباره سرنوشت راه اندازی تراموا در تهران نیز گفت: فعلا موضوع در مرحله ای است که می توان گفت به فراموشی سپرده شده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نرخ گذاری تاکسی های اینترنتی جدید هم تاکید کرد: اگر نرخ این سامانه ها با دیگر تاکسی های اینترنتی تفاوت فاحش داشته باشد، رانندگان رسمی تاکسی از آن استقبال نخواهند کرد.

وی یادآور شد: ما همچنان نمی دانیم این تاکسی ها از کدام نهاد مجوز فعالیت گرفته اند؛ وزارت کشور اعلام کرده مجوزی نداده و شهرداری نیز این مسوولیت را نپذیرفته است.

 رییس شورای اسلامی شهر تهران  افزود: سازمان تاکسیرانی قطعا درصد کارمزدی کمتر از رقم ۲۰ درصدی که برخی شرکت ها دریافت می کنند، در نظر خواهد گرفت تا رانندگان انگیزه بیشتری برای پیوستن به این سامانه داشته باشند.

چمران با بیان اینکه باید برای بیمه و سایر مزایا نیز تدابیری اندیشیده شود، گفت: این موضوع می تواند موجب استقبال بیشتر رانندگان شود علاوه بر آن، سامانه های رسمی و تحت نظارت، از نظر امنیت نیز برای شهروندان ایمن تر و قابل پیگیری هستند.

وی درباره ایمنی بزرگراه ها نیز گفت: اگر موضوع یا پیشنهادی در این زمینه مطرح شود، شورای شهر آمادگی دارد که آن را بپذیرد و روند ایمنی را اصلاح کند.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: توجه به ایمنی، خصوصا در فصول گرم سال که احتمال بروز حوادث بیشتر است، امری حیاتی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.