بازدید سایت : ۶۷۴۴۹

نقش حیاتی تسهیلات حمل و نقل در تسریع سفرهای هوایی بین المللی

نامگذاری سال ۲۰۲۴ به سال تسهیلات، نشانگر نقش حیاتی تسهیلات حمل و نقل هوایی در مدیریت کارآمد فرآیندهای مرتبط با تسریع سفر هوایی بین المللی است.

نقش حیاتی تسهیلات حمل و نقل در تسریع سفرهای هوایی بین المللی
تین نیوز |

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نامگذاری سال ۲۰۲۴ به سال تسهیلات، نشانگر نقش حیاتی تسهیلات حمل و نقل هوایی در مدیریت کارآمد فرآیندهای مرتبط با تسریع سفر هوایی بین المللی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، محمد محمدی بخش در جلسه هماهنگی تدوین و پیاده سازی برنامه ملی تسهیلات حمل و نقل هوایی اظهار داشت: سال ۲۰۲۴ میلادی از سوی شورای سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری (ایکائو) «سال تسهیلات» نامگذاری شده است.

محمدی بخش افزود: این نامگذاری نشانگر نقش حیاتی تسهیلات حمل و نقل هوایی در مدیریت کارآمد فرآیندهای مرتبط با تسریع سفر هوایی بین المللی است.

به گفته وی، پیاده سازی تسهیلات مستلزم همکاری تنگاتنگ بین گروه گسترده ای از ذینفعان است.

وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این مساله، پیشگیری از تاخیر غیرضروری در فرآیند ورود و خروج هواپیما، مسافر، بار و محموله پستی از طریق اجرای موثر و کارآمد مقررات مرتبط با فعالیت همه نقش آفرینان از جمله امنیت هوانوردی، اداره مهاجرت و گذرنامه، بهداشت مرزی، قرنطینه، گمرک و غیره است.

کاپیتان محمدی بخش تصریح کرد: براساس ضمیمه 9 پیمان شیکاگو، کشورهای عضو ملزم به تدوین، پیاده سازی و اجرای برنامه ای تحت عنوان برنامه ملی تسهیلات حمل و نقل هوایی و تشکیل کمیته ای ملی تحت عنوان کمیته ملی تسهیلات حمل و نقل هوایی است. 
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایجاد هماهنگی در عملکرد تمام نقش آفرینان فعال در بخش تسهیلات را یکی از دستاوردهای برنامه ملی تسهیلات حمل و نقل هوایی برشمرد و گفت: روان سازی فرآیند ورود و خروج هواپیما، کادر پرواز، مسافر، بار و محموله پستی، بهبود سطح خدمات فرودگاهی و افزایش سطح اثربخشی فرآیندها و رویه ها از جمله نتایج مطلوب پیاده سازی این برنامه به شمار می رود.
به گفته وی، متناسب سازی خدمات ارائه شده از جانب نقش آفرینان با سطح نیازهای مسافرتی و خدمات حمل و نقل هوایی، بروز رسانی قوانین و مقررات مرتبط با تمام نقش آفرینان در بخش تسهیلات منطبق با ضرورت ها و نیازهای ملی و بین المللی و ارتقاء سطح تعامل بین نقش آفرینان به منظور نیل به مدیریت بهینه درکنترل مهاجرت، بهداشت مرزی، قاچاق انسان و کالا، نباتات و دام، امنیت هوانوردی از دیگر نتایج پیاده سازی این برنامه  به شمار می رود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.