بازدید سایت : ۳۴۶۸۷
| کد خبر ۳۰۱۱۹۱
کپی شد

◄ کرایه اتوبوس گران شد یا نشد؟/ دود اختلاف نظر بین تشکل های صنفی به چشم مسافران جاده ای می رود

یک فعال صنفی بخش حمل و نقل مسافری جاده ای کشور با اشاره به اظهارات ضد و نقیض برخی از مسئولان تشکل های صنفی کارفرمایی بخش مسافر کشور در مورد افزایش کرایه اتوبوس های بین شهری، گفت: این اظهارات ضد و نقیض موجب سردرگمی مسافران و رانندگان و دارندگان اتوبوس و حتی شرکت های مسافربری در سراسر کشور شده است.

کرایه اتوبوس گران شد یا نشد؟/ دود اختلاف نظر بین تشکل های صنفی به چشم مسافران جاده ای می رود
تین نیوز |

یک فعال صنفی بخش حمل و نقل مسافری جاده ای کشور با اشاره به اظهارات ضد و نقیض برخی از مسئولان تشکل های صنفی کارفرمایی بخش مسافر کشور در مورد افزایش کرایه اتوبوس های بین شهری، گفت: این اظهارات ضد و نقیض موجب سردرگمی مسافران و رانندگان و دارندگان اتوبوس و حتی شرکت های مسافربری در سراسر کشور شده است.

◄ ابلاغ افزایش کرایه حمل و نقل مسافری جاده ای / اعمال افزایش نرخ بلیط اتوبوس از اول تیر ماه

به گزارش تین نیوز ، احسان روشن روز افزود: با وجود این که  طی مکاتبه مورخ 1404/04/11 خانه حمل و نقل ایران خطاب به تشکل های صنفی شرکت ها و موسسات حمل و نقل مسافر کشور، افزایش نرخ 30 درصدی بلیط اتوبوس در سراسر کشور با استناد به نامه کمیسیون  عمران مجلس شورای اسلامی و همچنین مصوبه شورای عالی هماهنگی ترابری کشور از تاریخ 1404/04/16 ابلاغ شده،  در اقدامی دیگر رئیس اتحادیه شرکت تعاونی مسافربری این افزایش نرخ را تکذیب کرد.

روشن روز تاکید کرد: این موضوع موجب  سردرگمی مسافران و کلیه ذینفعان این بخش و حتی امکان باز شدن پای شرکت های مسافربری به مراجع نظارتی می گردد که هیچ دخل و تصرفی در اخذ این گونه تصمیمات نداشته اند.

وی گفت: انتظار می رود مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور  نظر نهایی خود را به صورت شفاف در رسانه ها اعلام نمایند و به این سردرگمی پایان دهند.

به گزارش تین نیوز، اظهارات متناقض در مورد افزایش کرایه اتوبوس در حالی مطرح شده که یازدهم تیر ماه، رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان  با اشاره به  نامه نگاری کانون انجمن های صنفی شرکت های مسافربری کشور در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۴ مبنی بر افزایش نرخ ۳۰ درصدی کرایه اتوبوس ها  گفته بود: روز  ۱۰ تیر در جلسه سازمان راهداری و حمل و نقل کشوری با این افزایش قیمت مخالفت شد و مقرر شده که فعلاً تغییری در نرخ ها اعمال نشود و بررسی نهایی این موضوع و توافق برای افزایش قیمت به بعد از عاشورا موکول شده است.

حسین بیغمیان  رئیس اداره حمل ونقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان در خصوص مسافرانی که با افزایش نرخ، بلیت تهیه کردند نیز گفته بود: مقرر شده مابه التفاوت نرخ بلیت به آن ها بازگردانده شود و در صورت همکاری نکردن شرکتی، نمایندگان سازمان راهداری در پایانه ها مستقر هستند و مسافران می توانند با مراجعه به این نمایندگان، موضوع را پیگیری کنند. نمایندگان سازمان نیز مسافران را تا دفتر شرکت مربوطه همراهی کرده و موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهند کرد، همچنین در شهرستان ها، مردم می توانند موضوع را به روسای ادارات شهرستان ها منتقل کنند تا سریعاً اقدامات لازم انجام شود.

بیغمیان تأکید کرد: تمام شرکت هایی که اقدام به افزایش قیمت کرده اند، موظف اند نرخ ها را به روال قبل بازگردانند تا بعد از عاشورا، تصمیم نهایی در این باره اتخاذ شود. افزایش مطرح شده نیز در حدود ۳۰ درصد بوده که هنوز به تصویب نهایی نرسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.