| کد خبر ۳۱۹۳۸۳
کپی شد

از سرگیری کشتیرانی در تنگه هرمز با وجود توافقنامه صلح، هفته ها زمان می برد

واقعیت های پیچیده میدانی نشان می دهد که بازگشت به کشتیرانی به تنگه هرمز به شکل عادی ممکن است بسیار دور از دسترس باشد.

از سرگیری کشتیرانی در تنگه هرمز با وجود توافقنامه صلح، هفته ها زمان می برد
تین نیوز |

 توافق بر سر بازگشایی تنگه هرمز امیدهای فوری را برای کاهش بحران انرژی جهانی برانگیخت و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تأکید کرد که جریان نفت از هر دو طرف از سر گرفته خواهد شد. اما واقعیت های پیچیده میدانی نشان می دهد که بازگشت به کشتیرانی به شکل  عادی ممکن است بسیار دور از دسترس باشد.

به گزارش تین نیوز، تهدید فوری تر همچنان احتمال کار گذاشتن مین های دریایی در یکی از حیاتی ترین گذرگاه های تجارت جهانی است. با این حال، ده ها کشتی در طول جنگ بدون ثبت هیچ حادثه ای از این تنگه عبور کرده اند، که این سوال را مطرح می کند که این مین ها چقدر گسترده اند، چقدر سریع می توان آنها را کشف کرد و چگونه می توان آنها را خنثی کرد.

برآوردهای اطلاعاتی آمریکا نشان می دهد که ایران زرادخانه ای بالغ بر ۵۰۰۰ مین دریایی در اختیار دارد که شامل مدل های ابتدایی شناور و مدل های پیشرفته زیردریایی با سیستم های حسگر متعدد می شود که عملیات کشف و خنثی سازی را پیچیده می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.