بازدید سایت : ۲۵۴۷۵
| کد خبر ۳۰۲۹۳۰
کپی شد

۴ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث

دارندگان خودرو‌های مشمول جریمه دیرکرد تمدید بیمه‌نامه شخص ثالث، از امروز تا ۱۶ مردادماه، فرصت دارند تا از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم، برخوردار شوند.

۴ روز تا پایان مهلت بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث
تین نیوز |

 بر اساس مجوز صادره از سوی وزیر امور اقتصاد و دارایی و پیشنهاد رئیس مجمع صندوق تأمین خسارت های بدنی، بخشودگی جرائم دیرکرد بیمه اجباری شخص به مدت یک ماه، از تاریخ ۱۶ تیرماه تا ۱۶ مرداد، قابل اجرا است.

به گزارش تین نیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان،  بر این اساس دارندگان خودروهای مشمول جریمه دیرکرد تمدید بیمه نامه شخص ثالث، از امروز تا ۱۶ مردادماه، به مدت ۴ روز فرصت دارند تا نسبت به خرید این بیمه نامه اقدام کنند و از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم، برخوردار شوند.

گفتنی است، دارندگان فاقد بیمه نامه باید در این مدت به شرکت های بیمه مراجعه کرده و بیمه نامه شخص ثالث یک ساله خریداری کنند تا بتوانند از این بخشودگی استفاده نمایند

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.