| کد خبر: 263786 |

امضای برنامه عملیاتی راهگذر حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ایران در اجلاس اکو

دستور العمل بین المللی و برنامه عملیاتی راهگذر حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ازبکستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه به امضای وزاری حمل ونقل و نمایندگان این کشورها رسید.

تین نیوز

دستور العمل بین المللی و برنامه عملیاتی راهگذر حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ازبکستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه به امضای وزاری حمل ونقل و نمایندگان این کشورها رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دوازدهمین اجلاس وزاری حمل ونقل سازمان همکاری اقتصادی اکو با حضور شهریار افندی زاده به نمایندگی از وزیر راه و شهرسازی در شهر تاشکند ازبکستان در تاریح ۱۱ آبان ۱۴۰۲ برگزار شد.

در حاشیه این نشست که با حضور وزرا و نمایندگان وزارتخانه های حمل و نقلی سازمان همکاری اقتصادی برگزار شده بود، پروتکل کریدور حمل و نقلی چین به اروپا از مسیر ازبکستان، ترکمنستان، ایران و ترکیه به امضای وزرا و نمایندگان کشورهای مذکور رسید.

بنابراین گزارش یکسان سازی تعرفه ها و رویه های حمل و نقلی و فرایندهای مرزی در چارچوب پروتکل امضا شده میان کشورها  به اجرا گذاشته می شود که براین اساس پیش بینی می شود بتوان سهم قابل توجهی از حجم ترانزیت چین به اروپا را به مسیر ترانزیت شرقی غربی ایران جذب کرد.

ضرورت تامین مالی پروژه های زیرساختی با مشارکت بانک توسعه آسیایی

 همچجنین در دوازدهمین نشست وزاری حمل ونقل سازمان همکاری اقتصادی اکو درباره افزایش راهکارهای تقویت ارتباطات حمل و نقلی در منطقه اکو بحث و تبادل نظر شد.

ضرورت تامین مالی پروژه های زیرساختی منطقه اکو با مشارکت بانک توسعه آسیایی ، تکمیل حلقه های مفقوده ریلی و جاده ای و همچنین راه های تجاری سازی و تقویت کریدورهای منطقه ای از جمله اسلام آباد تهران استانبول، آلماتی تهران استانبول و کریدورهای شرقی غربی برای اتصال چین به اروپا و همچنین مسیر های دریایی خزر، از دیگر مواردی بود که نمایندگان کشورهای عضو اکو درباره آن به گفتگو پرداختند و تصمیماتی در خصوص آن اتخاذ شد.

ضرورت برقرار پایدار جریان حمل و نقل در شرایط بروز پاندمی ها و تغییرات ژئوپلتیکی از دیگر مواردی بود که وزرا و نمایندگان وزارت خانه های حمل و نقلی منطقه اکو بر ضرورت آن تاکید شد.

در این نشست شهریار افندی زاده با تشریح ابتکار حمل و نقلی ایران-راه، به بیان جزییات این ابتکار و اجزای آن پرداخت و تاکید کرد: با به کار گیری این ابتکار، کلیه کشورهای منطقه خواهند توانست دسترسی امن و ارزانی را برای اتصال به جغرافیای پیرامونی از مسیر ایران بیابند.

 در ادامه این اجلاس، بیانیه و تصمیمات وزرا برای توسعه حمل و نقل و ترانزیت منطقه اکو قرائت شد. نشست سیزدهم وزرای حمل و نقل سازمان همکاری اقتصادی، سال آینده به میزبانی کشورمان در تهران برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید 0 0

    آیا چین این دستور العمل رو امضا کرده؟