بازدید سایت : ۸۶۲۵۴
با ثبت رکورد بی‌سابقه در 100 سال اخیر

ایران به رتبه هفتم مصرف بنزین در جهان رسید

سخنگوی صنف جایگاه داران کشور می گوید در ایام پایانی سال، رشد مصرف بنزین که در صد سال اخیر بی سابقه بود، موجب شد ایران در بین کشورهای جهان به رتبه هفتم از لحاظ مصرف روزانه بنزین برسد.

تین نیوز |

سخنگوی صنف جایگاه داران کشور می گوید در ایام پایانی سال، رشد مصرف بنزین که در صد سال اخیر بی سابقه بود، موجب شد ایران در بین کشورهای جهان به رتبه هفتم از لحاظ مصرف روزانه بنزین برسد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، رضا نواز با بیان اینکه افزایش سفرهای نوروزی و پرمصرف بودن خودروها در ایران دو عامل اصلی این رکورد محسوب می شود، اظهار کرد: علی رغم رشد بی سابقه مصرف بنزین، با تلاش همه فعالان توزیع سوخت، تا امروز توزیع بنزین پایدار بوده و برخی مشکلات هم در نهایت سرعت و تلاش مدیران کشوری و استانی و صبوری مالکان و پرسنل جایگاه ها حل شده است.

وی ادامه داد: هفته قبل پیش بینی بالاترین میزان مصرف را داشتیم که محقق شد و امیدواریم مردم تا حد توان در مصرف بنزین مدیریت داشته باشند و بتوانیم بدون مشکل، هفته جاری  را هم پشت سر بگذاریم.

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تاکید کرد: بیش از ۴۰ هزار نفر مالک و پرسنل جایگاه های سوخت در لحظه تحویل سال مشغول فعالیت بوده اند که این مورد جای تشکر و قدردانی دارد.

به گفته نواز، با توجه به فعالیت شبانه روزی واحد پاسخگویی صنف جایگاه های سوخت در ایام نوروز، مردم و مالکان جایگاه های سوخت می توانند هرگونه انتقاد، پیشنهاد، شکایت و تشویق های خود را به شماره  ۰۲۱۷۷۵۲۲۶۷۸ داخلی مربوطه اطلاع دهند و مطمئن باشند که رسیدگی می شود.

به گزارش ایسنا، مصرف بنزین کشور در روز جمعه (چهارم فروردین ماه ۱۴۰۲) ۱۱۰ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر بوده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۰.۷ درصد افزایش نشان می دهد.

میانگین مصرف بنزین کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون ۱۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر بوده، همچنین مصرف بنزین کشور در روز چهارم فرودین ماه در مقایسه با روز پیش از آن (سوم فروردین ۱۴۰۲) ۸.۵ درصد کاهش یافته است.

در روز ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ و آخرین روز پارسال، بیش از ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شد که این عدد رکوردی بی سابقه در مصرف بنزین کل کشور به شمار می آید.

طی ۱۰ روز پایانی منتهی به سال ۱۴۰۱ به طور میانگین ۱۲۱.۸ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ (۱۹ تا ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰) با ۱۰۶.۹ میلیون لیتر، ۱۳.۹ درصد افزایش نشان می دهد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • فرداد فرهودی پاسخ

    باسلام
    واقعیت اینست که اگر نخواهیم برنامه مدونی برای حل مشکل حمل ونقل عمومی شهری وهمچنین بین شهری تدوین واجرا کنیم قطعا در آینده نزدیک اولین خواهیم بود ما باید ابتدا حمل ونقل داخل شهر را را ساماندهی کنیم با اجرای خطوط مترو وتراوا وبعد خطوط ریلی خوب برای برون شهری وسپس قیمت بنزین را متعادل کنیم تا مردم از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و وسیله شخصی را برای امور خاص به کار ببرند در غیر این صورت قطعا شرایط بدتر خواهد شد باید واردات خودرو های برقی را آزاد کنیم آنهم بدون حق گمرکی بالا تا خودرو ساز داخلی متوجه باشد که چه تهدیدی دارد اور ا دنبال می کند در حال حاضر خودرو ساز های ما بدون تهدید در حال کار هستند ومحصول خود را به چند برابر قیمت میفروشند ما نیاز به یک قانون گذار جدی در وزارت صمت داریم.