بازدید سایت : ۱۰۲۶۰۸
| کد خبر ۲۹۸۰۶۴
کپی شد
تحلیلی بر اعتراض رانندگان ماشین سنگین در کشور

◄ اعتراض و اعتصاب رانندگان کامیون راهی برای حل مشکلات یا تله ای برای مخدوش کردن چهره رانندگان؟

سخن از اعتصاب رانندگان کامیون و تریلی در ایران در روزهای اخیر نقل محافل حمل و نقلی است و این درحالیست که فرصت لازم به رانندگان برای بیان علل و ریشه های این اعتراضات داده نشده است.

اعتراض و اعتصاب رانندگان کامیون راهی برای حل مشکلات یا تله ای برای مخدوش کردن چهره رانندگان؟
تین نیوز |

اعتراض و اعتصاب رانندگان کامیون در ایران پدیده ای نو نیست، اما در روزها و هفته های اخیر ابعاد تازه ای پیدا کرده است. از یک سو کمبود گازوئیل و سهمیه های غیرشفاف آن، از سوی دیگر افزایش ناگهانی نرخ بیمه تأمین اجتماعی، و در نهایت نبود نمایندگان و تشکل های کارآمد برای پیگیری مطالبات صنفی، همه دست به دست هم داده اند تا بار دیگر شاهد اعتراضات پراکنده و گاه پرهزینه از سوی رانندگان کامیون باشیم.

گزارش پربازدید امروز را بخوانید:

◄ شوآف چلندری و هاکان انرژی در توسعه فاز ۲ فرودگاه امام چقدر زیان روی دست کشور گذاشته است؟

در این گزارش تلاش می کنیم تا ضمن تحلیل دلایل این اعتراضات و اعتصاب ها، به کاستی های ساختاری و ضعف های هماهنگی در نحوه برگزاری آن ها بپردازیم. در شرایطی که اعتصاب های صنفی راننندگان در کشورهای پیشرفته مانند فرانسه و آلمان به شکلی هدفمند و با کمترین آسیب به جامعه برگزار می شوند، اعتصاب رانندگان کامیون در ایران همچنان با بی نظمی، عدم انسجام و پیامدهای ناخواسته همراه است که هزینه ای سنگین برای مردم و خود رانندگان در پی دارد.

حق اعتراض رانندگان کامیون را باید به رسمیت شمرد

پیش از هر تحلیل و نقدی، باید تأکید کرد که اعتراض و حتی اعتصاب رانندگان کامیون به عنوان یک حرکت مدنی و یک اعتراض مدنی نه تنها یک واکنش طبیعی به مشکلات معیشتی و شغلی است، بلکه باید به عنوان حقی قانونی و انسانی به رسمیت شناخته شود. رانندگان کامیون یکی از ستون های اصلی زنجیره تأمین و حمل ونقل کشور هستند و بی توجهی به مسائل آن ها می تواند به بحرانی در سطح ملی منجر شود.

در ماه های اخیر، کمبود گازوئیل و نبود رویه ای شفاف برای تخصیص آن، رانندگان را در صف های طولانی جایگاه ها گرفتار کرده و هزینه های بی رویه ای به آن ها تحمیل کرده است. هم زمان، افزایش نرخ بیمه تأمین اجتماعی برای رانندگان آزاد و خویش فرما، بدون هماهنگی با نهادهای صنفی و بدون در نظر گرفتن توان مالی آن ها، به تشدید نارضایتی ها دامن زده است.

اعتراض به این شرایط، واکنشی کاملاً قابل درک است. رانندگان انتظار دارند صدایشان شنیده شود و مسئولان، به جای نادیده گرفتن خواسته های آنان، پاسخ هایی روشن و راهکارهایی عملی ارائه دهند.

اعتراض مدنی و اعتصاب رانندگان کامیون آدابی دارد که باید رعایت کرد

درست است که اعتراض و اعتصاب حق هر صنف است، اما نحوه اجرای آن اهمیت بسیاری دارد. اعتصاب رانندگان کامیون اگر بدون برنامه ریزی، بدون رعایت اصول اخلاقی صنفی و بدون در نظر گرفتن تبعات اجتماعی برگزار شود، نه تنها اثرگذار نخواهد بود، بلکه وجهه آن صنف را نیز در نگاه مردم مخدوش خواهد کرد.

در جریان برخی اعتصاب های اخیر، مسیرهای اصلی حمل ونقل کالا مسدود شد، کامیون های در حال حمل بار مورد تهدید قرار گرفتند، و حتی محصولات کشاورزی در مبادی ورودی شهرها معطل ماندند. چنین شیوه ای از اعتراض، بیش از آنکه همدلی عمومی ایجاد کند، مردم را در برابر خواسته های بحق رانندگان قرار می دهد. کشاورزان، صاحبان صنایع، و حتی اقشار ضعیف جامعه، قربانی روش هایی می شوند که می توانست با اندکی تدبیر، اثرگذارتر و کم هزینه تر باشد. 

وقتی مردم که خود تحت انواع فشارهای اقتصادی قرار دارند با گرانی قیمت صیفی جات مواجه شوند و فروشندگان تره بار علت آن را اعتراض و اعتصاب رانندگان اعلام کنند، تنها اتفاقی که رخ می دهد، مخدوش شدن وجه رانندگان در نظر مردم است.

در کشورهای اروپایی، اعتصابات صنفی با اطلاع رسانی قبلی، رعایت حقوق عموم، و هماهنگی با سایر نهادهای اجتماعی برگزار می شود. در فرانسه و آلمان، خلبانان و رانندگان بارها دست به اعتصاب زده اند، اما اقلام کشاورزی و فاسد شدنی و پروازهای اضطراری، بیماران، یا خانواده های درگیر وضعیت خاص، از آسیب این اعتراض ها مصون مانده اند. این همان آداب اعتراض و  نگاهی است که در ایران نیز باید ترویج شود.

تشکل های صنفی باید نقش هماهنگ کننده را ایفا کنند

یکی از ضعف های جدی در جریان اعتصاب رانندگان کامیون در ایران، نبود نقش آفرینی مؤثر تشکل های صنفی است. اتحادیه ها و انجمن های رانندگان، یا بسیار ضعیف هستند، یا استقلال لازم برای پیگیری مطالبات صنفی را ندارند. در نتیجه، اعتراض ها بیشتر به شکل خودجوش، پراکنده و گاه احساسی برگزار می شوند.

در اروپا، اعتصاب خلبانان تنها با اعلام رسمی اتحادیه ها و هماهنگی با مدیریت خطوط هوایی انجام می شود و زمان آغاز و پایان آن مشخص است. همین تشکل ها هستند که خواسته ها را تدوین، زمان اعتصاب را مشخص، و شیوه اجرای آن را مدیریت می کنند. این هماهنگی سبب می شود تا اعتصاب هم مشروعیت داشته باشد، هم اثربخش باشد و هم منجر به مذاکره شود، نه تقابل.

در ایران، تشکل های صنفی حمل ونقل جاده ای به دلیل ساختار ضعیف، مدیران ناکارآمد و ناآشنا با هنر لابی و مذاکره و استفاده از ابزار رسانه یا نداشتن استقلال مالی و حقوقی، از ایفای این نقش بازمانده اند. این نهادها باید  خصوصا از بعد مدیریت تقویت شده و مدیران ناکارآمد آنها برای همیشه برکنار شوند.

جوانگرایی در مدیریت تشکل ها باید در دستور کار قرار گیرد. تشکل های رانندگان چه از نظر قانونی و چه از نظر امکانات باید مورد حمایت نظام حکمروایی کشور قرار گیرند. وجود یک صدای واحد و مسئول برای رساندن مطالبات رانندگان به گوش دولت و نهادهای تصمیم گیر، می تواند از بروز آشفتگی در اعتراضات جلوگیری کند.

راهکار اصولی بازگشت آرامش به جاده ها

دولت نمی تواند نسبت به ریشه های اعتصاب رانندگان کامیون بی تفاوت باشد. هر بار که اعتراضی در این صنف شکل می گیرد، به جای پرداختن به دلایل اصلی آن، بیشتر شاهد واکنش های منفعل یا افراطی دولتمردان هستیم. اما پرسش اصلی اینجاست که چرا باید رانندگان به مرحله ای برسند که راهی جز اعتراض و اعتصاب برای پیگیری حقوق خود نبینند؟

شفاف سازی در نظام سهمیه بندی گازوئیل، بازنگری در نرخ بیمه تأمین اجتماعی و ارائه بسته های حمایتی ویژه برای رانندگان خویش فرما، از جمله اقداماتی است که می تواند به آرام سازی فضا کمک کند. همچنین، دولت باید فرآیندی برای شنیدن صدای صنف های مختلف، از جمله رانندگان، فراهم کند؛ نه اینکه همیشه منتظر بروز اعتراض بماند تا به صورت واکنشی عمل کند.

در نهایت، حل بحران های ساختاری در حمل ونقل جاده ای ایران تنها با تعامل سه جانبه میان دولت، رانندگان و تشکل های صنفی ممکن خواهد بود. اگر این سه ضلع به گفت وگو بنشینند و از مدل های موفق جهانی الگو بگیرند، می توان امیدوار بود که هم منافع رانندگان تأمین شود و هم چرخه توزیع کالا در کشور مختل نشود.

 

اعتصاب رانندگان کامیون در ایران، آیینه ای است از مشکلات انباشته شده، سیاست های نادرست، و نبود تشکل های قدرتمند صنفی. در حالی که در کشورهای توسعه یافته اعتراضات صنفی با هماهنگی، هدف گذاری و رعایت اصول اجتماعی برگزار می شود، در ایران همچنان با ناهماهنگی، پراکندگی و تبعات منفی برای مردم همراه است.

برای حل این مشکل، هم دولت باید گوش شنوا داشته باشد، هم تشکل ها باید مستقل و نیرومند شوند، و هم رانندگان باید اصول حرفه ای اعتراض را رعایت کنند. تنها در این صورت است که می توان از دل اعتراض، راه حلی پایدار برای مشکلات مزمن این صنف ارائه داد.

انتهای پیام

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    رانندگان کامیون از بس گفتن و کسی محل نذاشت دیگه چاره ای جز اعتساب نداشتن هیچکی اصلا براش مهم نبود هر چی داد زدیم بابا بیمه رو گرون نکنید انقدر اصلا انگار نه انگار. سهمیه گازوئیل دست ما نمیرسه باید گرون بخریم از دلالای جایگاه دار وسط راه

    • علی

      تمام دنیا این شغل تعطیل کردن این شغل یه شغل آزاده مثل مغازه شرکتی که نیستین صب تا صب سر ساعت سر وقت برید سرکار یا بخاید نیاید مرخصی بگیرید

    • علی

      باعث جمع شدن و تعطیلی این شغل میشید با این کارها تمام کشورهای دنیا کامیون داری تعطیل کردن سالی چهل تا پنجاه میلیارد دلار هزینه به کشور داره هشتاد درصد حمل و نقل شون ریلی هست یک چهارم حمل و نقل جاده ای هزینه ندارهد

  • محمد پاسخ

    با پانزده سال پرداخت حق بیمه از اول امسال بدلیل دوبار گران کردن غیرقانونی که به بیش از ۱۲۰ درصد، نسبت به پارسال رسید انصراف دادم واقعا توان پرداخت نداشتم !

    • راننده

      یه کار درست کردی همین بوده انصراف دادی!! بعد ۳۰ سال میخوان ۱۲ حقوق بدن !! اگه همین پول سپرده بکنی با سود ۲۰ درصد ماهی ۴۵ دریافتی داری و اصل سرمایه هم هست

  • ناشناس پاسخ

    گلایه های رانندگان کامیون در کشورمان بر حق هست دولت باید به دلایل منطق انها گوش کند ،



    اما خود همین گرانی گازوییل فرصتی برای رونق گرفتن 《حمل بار ریلی》 در کشور هست در حمل و نقل ریلی یک هفتم تا یک ششم جاده مصرف گازوییل هست ،


    اگر ما بگذاریم سرمایه گزاران بخش ریلی ورود کنند میتوان بخش بزرگ بارهای معدنی ،فولاد سیمان ، به بخش ریلی منتقل کرد و یک شبکه توزیع مدرن زد بخش مویرگی به کامیون ها داد.

    شبکه توزیع کالا در ایران سنتی هست نیاز به مدرنیزاسیون دارد نباید قیمت گازوییل کاهش یابد حال باید در بیمه و قطعات یدکی و دستمزد رانندگان محترم کمک کرد، جراحی بدون درد نیست !

    • حمید

      بی سوادی و عقده از متن شما سرازیر شده

    • ناشناس

      واقعا هزار سفره رو میگی بکنیم ۱۰ سفره پر ملات برای آقازاده ها و بقیه دنبالشون دست گدایی دراز کنن .!!! ریل اگه ج میداد الان محتاج راننده نبودن! بعد زیاد شما فکر نکن مشکل راننده رو حل کنی . امثال مثل شما وضعیت حمل نقل به این روز انداختن . اعتراض باید با نماینده رانندگان شروع و پایان داشته باشه و اگه مشکل حل نشد با اولتیماتوم و اعتصاب دوم به حقشون برسن . اعتراض با اغتشاش فرق داره . تو این مملکت همه شغل‌ها مشکل دارن ولی راه داره . این جور مردم به جان هم افتادن و کلی ضرر که دودش به چشم خودمان میره

    • ناشناس

      قطار چطور میتونه بره سر زمین تره بار بزنه بعد بره تو میدان تره بار باسواد

    • ناشناس

      دلت خوشه؟؟ بابا حمل و نقل ریلی تو کار مسافرش مونده جوابگو نیست کجا میتونه اینهمه جابجایی بار را پوشش بده علمی صحبت کن

    • ناشناس

      چرا حق کمسیون اینقدر بالاست؟؟؟ طرف ۱۸تومن کرایه شه، دولت ۵ملیون بابت کمسیون میبره ۳ملیونم پول گازوییل میشه ۳ملیونم تعویض روغنش میشه پول بیمه شم که جدا ازش میگیرن خدایی چی ازش میمونه ؟! کافیه یه لاستیک بترکه ، تازه باید چیزی از هم جیبیش بذاره تا لاستیک بخره

  • ناشناس پاسخ

    از صفر تا صد مشکلاته،، جادهای خراب، قیمت لوازم یدکی سر سام اور، عدم تخصیص سهمیه سوخت، کرایه کم، کمیسیون ۲۵ درصدی، عوارض زیاد راهها، اذیت و آزار پلیس، بیمه، بی عدالتی، وووووو.که همش هم دست دولت در کاره

  • ناشناس پاسخ

    سلام.لطفا در مورد ارز رانندگان ترانزیت هم صحبت کنید که سه سال تصویب شده ولی پرداخت نمیشه

  • ناشناس پاسخ

    ﺩﻭﻟﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﻭاﻗﻌﻲ ﻛﺎﻣﻴﻮﻧﺪاﺭﻫﺎ ﺭا ﺑﺪﻫﺪ اﻧﻬﺎﻱ ﻛﻪ ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﺎﺭ ﻣﻴﺒﺮﻥ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ اﺻﻼ ﺑﺎﺭ ﺟﺎﺑﺠﺎ ﻧﻤﻴﻜﻨﻨﺪ ﻓﻘﻄ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺧﻮﺩ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻔﺮﻭﺷﻨﺪ ﺣﻖ ﻛﺎﻣﻴﻮﻧﺪاﺭﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﺭا ﺿﺎﻳﻊ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﺎﻳﺪ اﻳﻨﻬﺎ ﺭا ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﻛﻨﺪ ﺳﻬﻤﻴﻪ اﻧﻬﺎ ﺭا ﻗﻂﻊ ﻛﻨﺪ

  • Abasreza پاسخ

    این اعتصاب و زمان بندی تغییر قیمت گازوییل آیا هدفی جز نابودی کشاورز و کشاورزی و محصولات کشاورزی نیست و به دنبال آن قحطی نیست آیا میادین میوه و تره بار خالی نشده آیا ذخیره انبارها و سردخانه ها کشش بازار را خواهد داشت

  • ناشناس پاسخ

    سلام اسفالت جاده ها مان خراب قیمت لواز م یدک چند ده برابر شد لاستیک ایرانی جفتی 45 میلیون تومان روغن موتور 120 درصد افزایش طی چهار ماه افزایش! حق بیمه 120 درصد ناوگان باری کلا مدل پایین چرا برای اسقاط کامیونهای مدل پایین طرحی ارائه اجرای نمیشه همشو دود زا هستند. خب سختی کار هم که نداریم درعوض پر زحمت ترین قشر کاری واقتصادی کشور هستیم گازوییل هم شارژ نمیشه بارنامه بیگیری نگیری شارژ نمیشه ما انتظار افزایش کرایه حمل نداریم که باعث تورم بشود ما قصداین داریم که قیمت روغن موتور ولاستیک وبیمه وسایر هزینه های تعمیر ونگهداری این کامیونهای فرسوده بیاد پایین دقت کنید قیمت هزینه ها کم بشود

  • ناشناس پاسخ

    دلیل اصلیش اینه دیگه کسی دورغ

    • رسول

      مدیریت سایت چرا توهین به مقدسات رو نشر میدی. چرا اجازه میدید
      این حرمزاده ای که به {....} توهین میکنه

    • تین نیوز

      با پوزش از انتشار یک پیام حاوی توهین و ...
      متاسفانه بعلت محدودیت ها و مشکلات کاری و خستگی و خیره شدن مداوم به صفحه مونیتور، متوجه نشده بود.
      ممنون از تذکر شما

  • ایران پاسخ

    مردم بدبخت را مقصر نکنی
    کسی نمی تواند راننده را مخدوش کند
    چون کارمی کند
    اختلاس نمی کند

  • الیاس پیام عسکری پاسخ

    اینقدر سخته کمبود گازوئیل و مبلغ بیمه و اصلاح نرخ کرایه . و سختی کار راننده و مزایا مثل دندان پزشکی در بیمه برای راننده لحاظ شود.کافیه یک روزه همه اصلاح بشه. مگر اینکه عده ای بخاطر منافع شخصی جلو اصلاح رو بگیرن. دولت باید بین رانندگان و سودجویان یکی انتخاب کند

  • زاگرس پاسخ

    خوب گوش بدید و راهکار بیارید تا این اتفاق نیفته میشینید موقعی کا از کار گذشت اونوقت، همین الانش وزیر راهت کجاس فقط زبون بازی و با پول ملت بره گردش، برا همه ننه هس برا ملت خودمون زن بابا! همه جا دنیا اعتراض واعتصاب هست چهرشون خراب نمیشه اینجا فقط در ذهن امثال تو خراب میشه؟! مگه همین خودتون نیستین تیتر میزنید که فلان جا بخاطر تبعیض و مشکلات اعتراض کردنو و اعتصاب

  • ناشناس پاسخ

    حرفایی میزنی که درسته ولی ولی، مسئولین با اینهمه اینهایی که گفتی حرف شنو نیستند، اونوقت چه جوری،، یاد گرفته اند پول بچاپیم تاحرف نزده اند بچاپیم، حرف زدند بکشیم ، بابا کجای کاری. از دست در رفته کشور. هرکی هرکیه. مردم حرف زدن اسپره فلفل، نشد بکشید،. مردم بگن مسئولین خواهشآ داریم از معیشت زنج میبریم ،خوب میگه ب کتفم که داری رنج میبری ،،حرفا میگین ها،، مگر ما آلمان وووو هستیم ،

  • حمید پاسخ

    تف تو شعور و شرفتون ...تف تو ذات تو مسول بی کفایت و دشمن و معاند و اسرائیل و آمریکا.....هر وقت اومدیم تو هر قشری اعتراض کنیم درد و مشکلمون رو بگیم هی معاند معاند کردین و پشت این دشمن که درست کردین قائم شدین و چه جنایت ها و رانت‌ها و اختلاس ها که نکردین.... تو مسول بی شرف و بی کفایتی که بوی گازوییل به دماغت بخوره بیهوش میشی و یه قطره گازوییل به لباست بخوره هفت بار آب میکشی چه میدونی از درد و مشکل راننده

  • ناشناس پاسخ

    سلام با سابقه ۴۰ سال‌ تو جادها و بی کفایتی مسوالان نا کار آمد چاره از دست رفته با ۲۷ سال‌ سابقه بیمه با سند ۶۳ سال‌ اگر صد سالم بیمه برایم این بی خرد نمگن توان کار نداری می‌گیرند مفت مخورندحیا کنید شرم اورست به خدایی که شما اعتقاد باطنی ندارید

  • اسماعیل رحمانی تاکستان پاسخ

    اونی که زیر کولر گازی هست چه می‌فهمه گرمای بندر چیه مرگ برمسولین

  • اکبر پاسخ

    توایران خرج‌ها زیاده هرچه قدر کارهم بکنی اومدنی به خونه عوض اینکه پول بیاری فقط دردغم میاری

  • ناشناس پاسخ

    مشکلات راننده ها یکی دوتا نیست همین الان هم هیچ نهادی صدای مارا نمی‌شنود اصلی ترین نهاد وزیر راه هست که رفته عراق

  • علیرضا پاسخ

    باسلام واحترام من احمدی هستم بابیش از ۲۰سال سابقه کامیون داری ورانندگی
    عمده مشکلات ما
    ۱-عدم نظارت بر باربریها واخذکمسیونهای نجومی توسط شرکتهای حملونقل از ماها هستش
    ۲-گرانی هزینه نگهداری کامیون و قطعات ک هیچ نظارتی ازطرف مسئولان روش نیست
    ۳- سهمیه بسیار کم سوخت
    ۴- نبود عدالت درتوضیع بار
    ۵- جاده های خراب ک موجب فرسودگی زودهنگام کامیون و خود راننده میشه
    ۶- نبودامنیت در بعضی جادها حتی برای استراحت جزعی ک منجر ب سرقت بارمیشه
    ۷- گران بودن بیمه و عدم تعهدات همان بیمه درقبال رانندگان چ بیمه تامین اجتماعی چ تکمیلی تعدات ناچبزی ولی حق بیمه بالا
    ۸-درآخروجود مسئولان وانجمنهایی ک احساس مسئولیتی ندارن

  • ۹۹۹ پاسخ

    افتاد؟

  • خلیج همیشه فارس ایران پاسخ

    با یک راننده که کارتون خواب شده بود صحبت کردم که چرا به اینجا رسیدی گفت 30 سال است تریاک مصرف می‌کنند تا یک روز پلیس راه از آزمایش اپیوم می‌گیرند مدارکش را ضبط می‌کنند آن بنده خدا هم بیکار می‌شود گفت رویم نمی‌شود دست خالی بروم خونه گفت یک گرم

  • احمدی پاسخ

    ۱-کمسیون نجومی
    ۲-جادهای خراب
    ۳-حق بیمه بالا و تعدات پائین تامین اجتماعی وتکمیلی
    ۴- عدم امنیت چ درحین رانندگی چ موقع استراحت
    ۵- کمبود سوخت
    ۶-هزینه بالای نگهداری کامیون
    ۷-عدم توزیع عادلانه بار
    ۸- نادیده گرفتن سختی کار
    ۹- بیتوجهی مسئولین حملونقل نسبت ب خواستهای بحق راننده و کامیوندار
    ۶-

  • ناشناس پاسخ

    هیچ قشری درجامعه بدون اعتراض به حق وحقوقش نمیرسه

  • امین رضائی پاسخ

    سلام ، شغل رانندگی باید در ردیف مشاغل سخت و زیان آور قرار بگیرد

  • رحیم پاسخ

    این وسط خوش بحال مافیای گازوئیل شد !!!! از کجا معلوم شاید هم خودشون اعتصابات رو مدیریت کردند!!!

  • ناشناس پاسخ

    کار خوبی کردن

  • ممد پاسخ

    در زمان جنگ تحمیلی راننده ها ماشین سنگین با یک اشاره امام افتخار آفریدن. اما حالا در این موقع حساس که شیطان با تمام قدرت و نیرنگ عرصه را به ملت ایران تنگ کردن. این یک ننگ برای جامعه رانندگان ماشین سنگین در تاریخ خواهد بود. شما ندانسته با دشمن خود و ناموس وطن خود همراه شده اید. اگر شماها تمام حق هم داشتید، نباید در این زمان حساس با دشمن همراه می شدید. امیدواریم به زودی به خود بیاید

    • راننده

      بیشعور خودتی تا یکی میاد ازحق وحقوقش حرف بزنه امریکا واسراییل میارین وسط همه چیزت روبراست مفتخوری برای همین

    • شاپرک

      تو چی میفهمی از گرمای ۵۰ درجه بندر
      وقتی از جیزی سر در نمیاری اظهار نطر نکن
      اره راننده با شیطان هم دست شده به توچه بشین سرجات زیره باد کولر کیفتو بکن به قشره راننده ای که جونشو کف دستش میگیره میره جاده اونم با این جادههای آشغال تهمت نزن

    • ناشناس

      ممد تو براشون قطعات را ارزون کن، لاستیک ۴۸ملیونی را ارزون کن بخدا راننده ها هیچی نمیخان و پشت جمهوری اسلامی هستن

    • .ظفرعظیمی مهر

      دشمن وطن مدیران صنفی هستند که راننده نیستند وبا ‌پارتی ونفوذ وجعل گواهینامه و مدارک رانندگی در انجمن صنفی رانندگان مدیر شدند و در کانون رانندگان کشور هم مدیریت گرفتند تنها راه حل مشکلات رانندگان انحلال کانون رانندگان است بنده سی سالست راننده هستم و تمام مدیران راننده نما را میشناسم که میخواهند با چنگ و دندان میز مدیریت را حفظ کنند بارها هشدار دادم کسی گوش نداد اگر کانون رانندگان وانجمن صنفی های رانندگان را منحل کنند مشکلات حل میشود

  • مرتضی پاسخ

    الان وقتشه....چون تربارکشی هست....اگه ماهایه دیگه بوددولت اعتنای نمی‌کرد....بایدخراب بشه تادرست بشه....واسه ماراننده هامهم نیست ....آدم بی پول دین و ایمان ندارم..خخخخخخ

  • محمد پاسخ

    هزینه بیمه رفته بالا. شغل رانندگی جزع مشاغل سخت حساب نمیشه. کار ما راننده ها خیلی سخته چرا سختی کار به ما نمیخوره. شب روز تو جاده .اکثرا راننده ها دیکس کمر میگیرن از بس پشت فرمون هستند مشکل بینایی دارند از بس خیره میشن تو جاده. مشکل گوارشی دارن چون غذا دور زود میشه مشکل روانی دارند چون سرو صدای ماشین روان آدم و به هم میریزه و هزاران مشکل دیگه. چرا سختی کار به راننده نمیدن رانندگی یکی از شغل‌های خطرناک و سخته

  • مردم پاسخ

    مردم کاملن موافق کامیون داران هستن، از طرف مردم حرف نزنید.
    مردم و کامیون داران در یک صف هستن.
    بی عرضه ها 40 ساله ادعای مدیریت دارید، مملکت ثروتمند ایران رو به چه فلاکت و بیچاره گی رسوندید.
    جمع کنید این بساط مسخره دین و جا نماز آب کشیدن و دزدی از ملت و کشور ایران.
    بی عرضه های بی مصرف.

  • آواره جاده پاسخ

    در راستای شغل وحرفه رانندگان سنگین دو گروه از احاد جامعه فعالیت میکنند یک گروه ک اکثریت را تشکیل می‌دهند فاقد وسیله کاری هستند و در خدمت گروه قلیلی ک سرمایه های سرگردان خود را برای حفظ ارزش ب سمت بازار کامیون‌داری سوق داده اند هستند واین گونه هست ک تمام فشار و هزینهای تورمی بر دوش گروه فاقد سرمایه قرار گرفته واقلیت سرمایه دار ن تنها راه فرار از هزینها را بلد شده وب گردن قشر ضعیف وکم درآمد راننده انداخته بلکه ب کمک تورم حاصله روز ب روز بر ثروتش اضافه میگردد

  • مظفر پاسخ

    سلام وخسته نباشید خدمت شما و قشر ستم دیده راننده وقتی مسئولین خودشون را به کری و کوری زده اند بنظرت چه باید کرد

  • حسن پاسخ

    باسلام موقعی که پالایشگاه تهران اتیش گرفت زمزمه ای بود که خسارتشون میکشن روی روغن تا از جیب راننده ضرر جبران بشه و اینطور شد روغن گران شد حالا هم اسکله شهید رجایی اتیش گرفت ضررش میخوان با گرونی بیمه وگازوییل از رانندها اصول کنن بنظرتون اینطور نیست؟

  • امین پاسخ

    چرا پاییز اعتصاب نکردن؟ چرا زمستون اعتصاب نکردن؟
    باید دقیق زمانی که برداشت محصول رسیده بیان اعتصاب کنن؟ بوی نفاق میاد خداوکیلی
    کی پشت این قضایاست؟!!

  • علی پاسخ

    یک ازعوامل این اعتصاب رئیس تامین اجتماعی است که بیمه را چند برابر کرده مردک بیسواد دزد خبیث اخه چه خبر ه مردم تواین مملکت باید مجانی بیمه شوند

  • عباسعلی رمضانی پاسخ

    ما دارای کامیون کمپرسی داخلی کار میکنیم پروانه از شهرداری و دستگاه سیپاد نصب کردیم ولی گازوئیل شارژ نمی کنند

  • حسین پاسخ

    همه داریم غرق میشیم،این برنامه هفتم که داره اجرا میشه همه را مجبور به خانه نشینی خواهد کرد

  • راننده پاسخ

    این خبرگزاری بجای اینکه راننده روحمایت کنه متاسفانه راننده رو تخریب میکنه بعدم المان و فرانسه رو مثال میزنی مسولین اونا گوش شنوا دارن سریع مکل پیگیری وحل میشه تا مردم اسیب نبینن

  • علی پاسخ

    درود بر شما انشا می‌نویسی نمره بگیری بدبختی ما از شما رسانه ها است برو ببین آیا جاده داریم آسایش داریم سختی کار داریم دل به چه خوش کنیم رفتند جبهه پدرانمان جان ومال خود را فدا کردند که چه بشود ووووووپ

  • رضا زیاری نسب پاسخ

    اعترضات رانندگان از طریق تشکل های صنفی چندین بار کتی و حضور به سهم و نظر مسولان مربوطه رسیده ولی متاسفانه با بی توجهی روبرو گردیده لازم بذکر است با شرایط موجود رانندگان دیگر توان
    حرکت را با این قیمت‌ها ی لاستیک ۵۰ میلیونی لوازم یدکی سر به فلک کشیده وحق بیمه با افزایش ۵۰ درصدی با بازنشستگی ناچیز که خرج گزران یه هفته زندگی نیست را ندارد سهمیه گازوئیل هم سه نرخی که پس دو ماه دیگر لیتری ۳۰۰۰۰تومان باید با کدام کرایه بپردازد

  • ناشناس پاسخ

    وقتی گوش شنوای برای فریاد راننده وجود نداره راهی نمانده جز اعتصاب

  • احد پاسخ

    مقصر اصلی این مشکل دولت هست چرا دولت مرز را باز نمی کنه تا به حد کافی با نرخ بیرون از کشور کامیون وارد کشور بشه تا این شغل از انحصاری در بیاد یه کامیون ۱۳ میلیارد و..یعنی انحصاری خیلی ها گواهینامه دارند ولی توان خرید کامیون ندارند خیلی ها دوست دارند این شغل را ولی از کجا این پولو بیاره مگر چه خبر هست یه کامیون سالی دو بار کرایه را اضافه می کنه باز راضی نیست تمام کامیون دارها زندگی شاهانه دارند دولت محترم این مشکل را یه بار برای همیشه جم کن ناوگان حمل نقل پیر فرسود وبسیار بسیار کم هست اجاز بده کامیون به طرف مملکت سرازیر بشه وگمرکی را بردار برای وارد کردن کامیون و کشنند این یک مشکل نیست قابل ح

    • ناشناس

      چقدر بعضیا بدبخت و کوته نظرند راننده بار ببره درآمد داره کار نکنه نداره الان یکهفته ست کار نمیکنن قسط دارن خودشون بیشتر تحت فشارند

    • ظفرعظیمی مهر

      اتفاقا ما رانندگان گفتیم روزی برسد کامیون وراننده از ترکیه وارد کنید و کرایه به دلار پرداخت کنید

  • ناشناس پاسخ

    در کشورهای اروپایی مسئولانش آدمند نه مثل ایران دزد و {....}

  • ناشناس پاسخ

    سلام نبود گازوئیل بیمه تامین اجتماعی قیمت بالا کامیون‌های فرسوده قطعات کران معاینه فنی 3ماه یک بار کمسیون بالا آنها کمر راننده را هم کرده لطفاً رسیدگی کنید

  • ناشناس پاسخ

    چیزی که من رو ناراحت و متعجب کرده اینه که دولت سعی داره فرافکنی کنه و مشکلات کامیون داران رو به نرخهای بیمه یا کرایه بار و استهلاک چرخ و جاده ربط میده در حالی که تجمع اونها فقط و فقط بخاطر نرخهای کذایی گازوئیل مربوط هست و اینکه چرا مثل همه دنیا ما ده تا بیست درصد افزایش قیمت رو در نرخ سوخت شاهد نیستیم و باید سیصد درصد به قیمت سوختی اضافه بشه که ما خودمون تولیدکننده هستیم و مشکلی از نظر واردات یا ترخیص مثل دیگر کالاها نداریم؟!!

  • ناشناس پاسخ

    وزیر راه رفته خوس گذرانی در کیش رئیس جمهور در اطاق عمل که یک نفر از بیمار هام به قبرستان فرستاد بقیه مسئولین هم و نمایندگان مجلس در راه شمال چون هوا گرم شده رفتن ویلاها شون تو شمال کی به داد شما و مردم بدبخت میرسه یه ظرف کوچک ماست محلی بوگندو ترش شده 60 هزار تومن

  • ناشناس پاسخ

    اصلاً انگلیس و فرانسه مگه چقدر جاده و راه جاده ای دارند که اعتراض کنند رانندگانی ؟؟ گازوییل یه چیزی میگی ها

  • ناشناس پاسخ

    آخه اون آقای که میگه چرا پاییز . چرا زمستان . چرا چرا چرا اعتصاب نکردن....شما از گازوئیل آزاد لیتری فلان قیمت خبر داری جاده خراب . بیمه بالا، استهلاک بالا، لوازم گران، اگر از چیزی اطلاع نداری خواهشن اظهار نظر نکن

  • ناشناس پاسخ

    چرا حرفهای خودتون راتوی دهن مردم میذارید والا اگر ما مردم محسوب میشیم درد راننده ها را درک میکنیم مقصر مسعولین هستن راننده میگه لاستیک جفتی ۲۸ملیون امسال شده ۴۸ملیون یعنی ۲برابر و استهلاک بالاست اما کرایه تغییرنکرده مگه ناحق گفته؟!!!

  • ناشناس پاسخ

    بنده ۲۸ ماه برای این آب وخاک جنگیدم ایثار گر جنگ هستم سؤال اینجاست بعد از گذشت ۲۵ سال کار در جاده‌ها شب و روز یخ برف هنوز این شرایط ما هست؟....سختی کارو که برداشتن.. بیمه گرون شد.. نا امن بودن جاده‌ها.. شوتیهای که برات خط نشون میکشن گناه ما راننده ها چیه..

  • ناشناس پاسخ

    سلام به جای این همه کامیون باید حمل‌ونقل ریلی را افزایش می دادند ولی از انجا که کامیون را به قیمت چندین برابر به رانندگان میدهند دولت علاوه براین سود سالیانه آز جریمه وبیمه و مالیات و لوازم بی کیفیت و نقل و انتقال سوخت و 9 درصد حق پایانه و،،،،،، بدون اندکی هزینه تریلون تریلون پول به جیب میزند و به ازای هر ماشین میگوید شغلی را فراهم کرده بدون اینکه هزینه ای کرده باشد به همین دلیل خطوط ریلی را گسترش نمی دهد باید کسانیکه را که میلیاردی ماشین می‌خرند همه را در حمل‌ و نقل ریلی مشارکت بدهد که هم به نفع جامعه و هم به نفع دولت و هم به نفع سرمایه‌گذاران کوچک

  • رضا پاسخ

    سلام درست و صحیح نداشتید ولی چه فایده انگار میخ داخل سنک میکوبید این درست همیشه نادرست جلو میره و خواهد رفت

  • مهدی پاسخ

    مخدوش کردن ، چون هیچ احدی در این مملکت حق گلایه برای گرانی را ندارد ،

  • مرتضی پاسخ

    باسلام به قشر رانندگان حمل ونقل دولت دید که یک ماه بودرانندگان اعلام میکردن از یکم اعتصاب هست هیچ کاری نکرد کسی جوابگو نبود این مشکل پیش امد

  • محمد اسماعیل ملکی پاسخ

    درود بر شما همکاران عزیز
    متاسفانه ما وقتی به مشکل بر می خوریم دم از فرهنگ و قواعد واصول می زنیم که کشورهای پیشرفته و اروپا یی فلان و.....چرا در بقیه موارد کشورهای پیشرفته را الگو قرار نمی دهیم چرا جاده ها و راهها و جاده سازی کشورهای اروپایی را الگو قرار نمی دهیم چرا نظارت لازم در زمینه راه سازی را درست نمی کنیم که این حال و روز جاده ها شود چرا زیر ساخت‌های جاده ها اصولی و اساسی نمی شود چرا وقتی اعتراض می شود بجای شنید شدن مشکلات و معضلات صنف وعده و وعید داده می‌شود و عملی شدن‌ در کار نباشد و با تهدید و ارعاب با رانندگان برخورد شود پس در این زمینه هم بمانند کشورهای پیشرفته عمل شود تا جامعه آسیب نبیند

  • موعود پاسخ

    قابل توجه تمام نظردهندگان پروفسوری که از روی هوا نظر میدن ونه از روی درک و فهم واقعی شرایط
    همه تونو به وجدانتون قسم میدم، کسی هم هست که توی دلش ندونه که ریشه ی تمام این ظلم ها و بی عدالتی ها از کجاست
    عاقبت زور گفتن حاکم و تحمل نداشتن شنیدن نتیجه ی ظلمش همین میشه که از یه جایی میزنه بیرون، و تنها راه درست، بدون شک پس گرفتن ظلم و دادن مهربانانه ی حق به مظلومه
    اره نباید کار به اینجا میکشید ولی حالاکه مردمو با صورت به خاک سیاه کوبوندن باید نگران لرزیدن پاهای خودشونم باشن
    پروفسورها هم زیاد نگران نباشید و غصه ی کسیکه غصه تونو نمیخوره نخورین، با این فرمون چیزی نمونده شماهم به زودی گرفتار اعتصاب بشید!!

  • محمد اسماعیل ملکی پاسخ

    اعتراضات دوران قبل همراه شد با بگیرو ببند یک عده از رانندگان و نمایندگان آنها و مجبور کردن رانندگان به فعالیت با تهدید بجای شنیدن مشکلات آنها و حتی در شهرستان خود من با تعطیلی سالن اعلام بار و اهرم فشار قرار دادن رانندگان را فعال کردن خب اگر قرار بر قاعده و قانون است همه موارد باید مبتنی بر قاعده باشد. چرا وقتی منافع دولت و سازمان در کار است دولت هیچ تعللی نمی کند و ظرف ۴۸ ساعت عوارضی الکترونیک می‌شود یا در سال۱۴۰۰ که سهم ۴درصدی سازمان تبدیل به ۹ درصد شد هیچ تعللی نشد و مطالبه رانندگان با وعده و وعید ظرف یک یا چند ماه آینده باید عملی شود.

  • محمد اسماعیل ملکی پاسخ

    منطبق با قانون اساسی کشور دولت موظف به تأمین کار بر تک تک افراد جامعه است.
    منطبق با قانون اساسی کشور همه افراد جامعه از نظر تأمین اجتماعی بازنشستگی، از کار افتادگی، سختی کار و...... با هم برابرند. پس چرا صنف رانندگان و کامیون‌داران که خود وظیفه دولت را انجام داده‌اند و سرمایه گذاری کلان انجام داده‌اند از جانب دولت هیچ گونه حمایتی نمی شوند و اگر مطالبه ای داشتند هزار بر چسب به آنها چسبیده می شود

  • عادل پاسخ

    هر الکی نزن.... راننده‌ جماعت خیلی فرهنگش
    بالاست... اینقدر آدمهای فهمیده ای هستن... هر کدومشون رو به جایه ریس جمهور بزاری مملکت عالی میشه

  • سجاد پاسخ

    آخه داد بی داد

  • راننده پاسخ

    قطعات یدکی خیلی گران . سوخت کم . کرایه پایین هزینه نگهداری ماشین بالاست .
    اعتراض راننده نابجا نیست و رانندگان هم اخلالگر نیستند زحمتکش هستند متاسفانه دخل و هرج باهم جور درنمی‌آید.

  • رسول پاسخ

    خیلی راحت، گرانی ها، افتاد گردن کامیونی ها که اصلا مقصرش کسایی دیگه هستن، عجب ها. چرا کاری میکنید ک همه عصبی بشن سرانجام و نشه کاری کرد دیگه

  • حامد پاسخ

    سلام بخدا ظلمه درحق راننده شب روز گرماو سرما ۳۰سال زحمت بکش بدماهی ۱۲میلیون حقوق بهت بدن ۳۰سال به کارکنان زحمت کش گازوئیل التماس بکن که‌ گازوئیل ۳۰۰تومانی بهت بده ۱۵هزار ۳۰سال پاچه خواری لاستیک فروش بکن که لاستیکو باسود خیلی بالا بهت قسطی بده۳۰ سال از جاده داغون اصفهان ساوه سلفچگان برو هی فوش بده آخه چقدر آقای که زیر کولرگازی حالشو میبری فقط حرف مفت میزنی بشین زیر همون کولرگازی حالشو ببر

  • ناشناس پاسخ

    بهتر است فقط حمل محموله های اختصاصی انبوه که نقشی در نیازمندیهای عمومی ندارد و دولتی خصولتی است مثل صادرات خام فروشی معادن ، فولاد ، پتروشیمی ، کاشی سرامیک ... که حتی ارز آن هم بر نمی گردد مورد تحریم قرار گیرد چون اصولا دخالت مافیای پیمانکار و تاجر در حمل و نقل برای بیگاری راننده به منظور حمل ارزان همین کالاها می باشد بخش تجاری مردمی مشکلی با پرداخت کرایه واقعی ندارند

  • احسان پاسخ

    سلام
    سال گذشته وقتی شخص بی برنامه ای را انتخاب میکردیم باید فکر امروزمون می بودیم
    والا بلا سال قبل خود پزشکیان داد می زد من برنامه ندارم
    خب حالا هم نباید انتظار معجزه داشته باشیم
    به قول ناصر خسرو قبادیانی:
    از دست که بنالیم که از ماست که برماست

  • ناشناس پاسخ

    دمت گرم تین نیوز
    عالی بود
    حداقل مثل بعضی ها تیتر نزدی باج خواهی رانندگان

  • ناشناس پاسخ

    اعتراضات این دفعه به نفع راننده نشد
    گوش شنوایی برای شنیدن مشکلاتشان در جامعه وجود ندارد چون نماینده ندارند ،تشکل صنفی فعال ندارند ،
    یه عده برای پیشبرد اهداف سیاسی خود راننده از همه جا بی خبر رو تحریک به خشونت می کردند و اعتصاب از همون روز اول تاریخ آغاز و پایان نداشت که بعد از اون ببینی دولت چکار می کنی برای رفع مشکلات
    هدف اونایی که تبلیغ و تحریک می کردن با هدف رانندگان فرق داشت اما راننده بیچاره فکر می کرد که به نفعش داره تبلیغ می کنه

  • ع پاسخ

    آفرین به راننده گان باغریت

  • شایان زندکریمی پاسخ

    آخه رانندگان کامیون تاکی این ظلم را تحمل کنند نبود سهمیه گازوئیل درست و حسابی کمیسیون ها ی هنگفت بعضی باربری های مفتخور حرامزاده لاستیک گرون قطعات یدکی گرون روغن گرون کرایه یک ماهه بابا بخدا دیگه کافیه این بدبختا هم گناه دارن بیچاره آن شب و روز تو جاده و سرما و گرما بی خوابی میکشن واسه یه لقمه نان حلال بابا ترو قرآن به مشکلاتشون برسید

  • محمد مهدی صدیقی پاسخ

    سلام هوا خیلی پاک وتمیزشده ممنون

  • علی پاسخ

    راننده ای که ۳۰ سال زخمت میکشه تو جادها نه شب نه روز نه گرما نه سرما هیچی باعث نمیشه که کارش رو تعطیل کنه بعداز ۳۰ سال بازنشسته میشه حداقل حقوق رو بهش میدن چرا به راننده ها سخت زیان آور نمیخور بیمشون

  • ا پاسخ

    سختی کار رانندگان چه میشود؟

  • علی پاسخ

    این هم از دولت اصلاح طلب پزشکیان 🤣