مسافری که از پرواز شیراز به تهران جاماند ۱۶ میلیارد جریمه شد !
مسافری که قصد داشت ۵۰ هزار دلار ارز در کشور جابجا کند ،از پرواز جا ماند.

مسافری که قصد داشت۵۰ هزار دلار ارز در کشور جابجا کند ،از پرواز جا ماند.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل تعزیرات حکومتی استان فارس ،غلامرضا سالاری گفت: پرونده تخلف کشف ۵۰ هزار دلار ارز از یک مسافر به مقصد تهران، در شعبه هفتم بدوی تعزیرات شیراز تشکیل و رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس افزود:شعبه باتوجه به مدارک موجود و کافی نبودن توضیحات شاکی پیرامون پرونده، تخلف قاچاق را محرز اعلام و علاوه بر ضبط ارزهای کشف شده ،متهم را به پرداخت جریمه ۱۶ میلیارد و ۴۰۴ میلیون ریال محکوم کرد.
بگفته سالاری ،پلیس امنیت اقتصادی استان فارس این تخلف را حین بازرسی از مسافران در فرودگاه شهید دستغیب شیراز کشف و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال کرد.
گفتنی است به استناد بند ت ماده ۱۸ قانون، خروج ارز از کشور بیش از ۵ هزار یورو و جابجایی بیش از ۱۰ هزار یورو معادل آن با سایر ارزها درون کشور نیز قاچاق محسوب و پرواز و خروج مسافر تا تعیین تکلیف شدن تخلف و پرداخت کامل جریمه ممنوع می شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.