بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۶۹۵۸۷
کپی شد

◄ جابه‌جایی چهار میلیون مسافر در پرترافیک ترین فرودگاه کشور

مدیرکل فرودگاه مهرآباد با اشاره به مقام نخست این فرودگاه در حجم پروازهای داخلی، از جابه جایی حدود چهار میلیون مسافر با بیش از 34 هزار پرواز در سه ماه نخست امسال خبر داد.

جابه‌جایی چهار میلیون مسافر در پرترافیک ترین فرودگاه کشور
تین نیوز |

مدیرکل فرودگاه مهرآباد، گفت: در سه ماهه اول سال 97 بیش از 27 میلیون و800 کیلوگرم  بار در این فرودگاه جا به جا شده است.

​به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط عمومی فرودگاه مهرآباد، میرسعید صفی‌نیا افزود: از فرودگاه مهرآباد در خرداد ماه، 10 هزار و  628 پرواز ورودی و خروجی انجام و با این تعداد پرواز بیش از یک میلیون و 207 هزار مسافر و بیش از هشت میلیون و 100 هزار کیلوگرم بار اعزام و پذیرش شده است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.