بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۱۶۳۶۱۶
کپی شد

◄ آغاز پروازهای هما به فرودگاه شارل-دوگل پاریس

افتتاحیه مسیر تهران-پاریس به فرودگاه شارل-دوگل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» صبح امروز با حضور فرزانه شرفبافی مدیرعامل این شرکت انجام گرفت.

آغاز پروازهای هما به فرودگاه شارل-دوگل پاریس
تین نیوز |

افتتاحیه مسیر تهران-پاریس به فرودگاه شارل-دوگل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» صبح امروز با حضور فرزانه شرفبافی مدیرعامل این شرکت انجام گرفت.

به گزارش تین نیوز، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» در راستای این اقدام اعلام کرد که با توجه به امکانات مدرن و شرایط بهتر فرودگاه شارل_دوگل نسبت به فرودگاه اورلی از امروز (هفتم فروردین ماه) با ایرباس‌های A330-200 به سوی فرودگاه شارل دوگل پاریس پرواز خواهد کرد.

در راستای همین امر ساعاتی پیش ایرباس A330-200 شرکت هواپیمایی «هما» به رجیستر EP-IJA فرودگاه امام تهران را به مقصد فرودگاه شارل دوگل پاریس ترک کرد.

به گزارش تین‌نیوز، فرودگاه شارل دوگل پاریس،فرودگاه اصلی شهر پاریس  و بزرگ‌ترین فرودگاه در فرانسه است که در ۲۵ کیلومتری شمال شرقی پاریس واقع شده‌است و در سال 2008 بیش از 60 میلیون مسافر در این فرودگاه جابه‌جا شده‌اند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.