بازدید سایت : ۴۴۹۱۱
| کد خبر ۲۹۶۸۸۹
کپی شد

آمادگی ۲۲ فرودگاه کشور برای اعزام زائران حج/ توصیه‌ هایی به مسافران

مدیرعامل شرکت فرودگاه های و ناوبری هوایی با اشاره به آمادگی ۲۲ فرودگاه کشور برای اعزام زائران به حج تمتع ۱۴۰۴ از آنها درخواست کرد که ۴ ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوند.

آمادگی ۲۲ فرودگاه کشور برای اعزام زائران حج/ توصیه‌ هایی به مسافران
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت فرودگاه های و ناوبری هوایی با اشاره به آمادگی ۲۲ فرودگاه کشور برای اعزام زائران به حج تمتع ۱۴۰۴ از آنها درخواست کرد که ۴ ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محمد امیرانی اظهار کرد: ۲۲ فرودگاه کشور آمادگی لازم را برای اعزام زائران به حج تمتع ۱۴۰۴ را دارند.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، افزود: به علت اینکه بارهای مسافران باید پیش از اعزام در فرودگاه بررسی و بازرسی شود از زائران درخواست می کنیم که ۴ ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حاضر شوند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه های و ناوبری هوایی کشور  با اشاره به  همکاری با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  و بخش های امنیتی در خدمات رسانی به زائران تصریح کرد: برای ارائه خدمات بهتر از زائران درخواست می کنیم تعداد استقبال کنندگان را در فرودگاه کاهش دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.