بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

اخطار به ایرلاین ها برای جمع آوری هواپیماهای اسقاطی از فرودگاه/ پول پارک را بالا می بریم

اگر ایرلاین ها نسبت به اسقاط و فروش این هواپیماها به عنوان ضایعات اقدام نکنند پول پارکینگ را گران می کنیم.

اخطار به ایرلاین ها برای جمع آوری هواپیماهای اسقاطی از فرودگاه/ پول پارک را بالا می بریم
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام با بیان اینکه بیش از 10 سال است که بالای 20 فروند هواپیمای اسقاطی و از رده خارج شده در فرودگاه امام پارک شده، گفت: اگر ایرلاین ها نسبت به اسقاط و فروش این هواپیماها به عنوان ضایعات اقدام نکنند پول پارکینگ را گران می کنیم.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید چلندری درباره پارک چند ساله هواپیماهای از رده خارج شده و بعضا متلاشی در فرودگاه امام خمینی که تصویری نامناسبی از ناوگان و فرودگاه ایجاد کرده، اظهار داشت: تعدادی هواپیما در ورود به فرودگاه حضرت امام در آشیانه های شرکت های هواپیمایی به صورت پارک دیده می شوند، در حال اورهال شدن هستند و از هواپیماهای از رده خارج شده و پارک دائمی نیستند و پس از انجام عملیات اورهال به خط پرواز بر می گردند.

چلندری ادامه داد: اما بعد از طی مسافتی در نقطه ایستگاه رادار فرودگاه حضرت امام تعداد هواپیما پارک شده است که باید بخشی از آنها حتما باید اسقاط شوند، از این رو از سازمان هواپیمایی درخواست و به شرکت ها تاکید کردیم که نسبت به این هواپیماهای از رده خارج شده تعیین تکلیف کنند چراکه چهره خوبی برای فرودگاه بین المللی فرودگاه امام خمینی (ره) ایجاد نکرده اند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام گفت: شرکت های هواپیمایی باید نسبت به جمع آوری این هواپیماها اقدام کنند اما سازمان هواپیمایی باید به ایرلاین ها برای جمع آوری این هواپیماهای اسقاطی فشار بیاورد.

چلندری تاکید کرد: به شرکت های هواپیمایی اعلام کردیم که اگر نسبت به تعیین تکلیف این هواپیماهای اسقاطی اقدام نکنند، هزینه های پارکینگ را بالا می بریم. در حال حاضر، رقم پارکینگ هواپیماها در فرودگاه امام ناچیز است و اجاره پارکینگ هواپیما براساس حق الارض و بسیار ناچیز است و تا کنون هم شرکت ها هواپیمایی این ارقام ارجاره را پرداخت کردند.

وی درباره تعداد این هواپیماهای پارک شده، افزود: در حال حاضر، حدود 20 فروند هواپیمای بدنه متوسط و پهن پیکر که باید اسقاط و خُرد شوند در محوطه فرودگاه امام پارک شده اند که از مدت زمان پارک این هواپیماها بیش از 10 سال می گذرد و شرکت ها باید این هواپیماها را باید به عنوان ضایعات بفروشند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی حضرت امام همچنین درباره میزان بدهی شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی به فرودگاه امام گفت: در حال حاضر، ایرلاین های خارجی هیچ بدهی به فرودگاه امام ندارند و از ایرلاین های داخلی هم دو ایرلاین به فرودگاه امام بدهکار هستند که میزان بدهی آنها کاهش پیدا کرده به طوری که بدهی ایران ایر و ماهان به یک سوم رسیده و در حال تسویه بدهی ها هستند. بدهی سایر شرکت های هواپیمایی جاری است که در حال پرداخت است.     

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.