| کد خبر: 221016 |

رییس سازمان هواپیمایی کشوری

دولت خسارت ایرلاین‌ها را جبران می‌کند

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در بازدید از فرودگاه مهرآباد برای اطمینان از رعایت دستورالعمل پذیرش حداکثر ۶۰ درصدی مسافر در هواپیماها طبق دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: خطوط هوایی کشور در این ایام هیچ افزایش قیمتی نداشته و پول ۴۰ درصد ظرفیت خالی هواپیماها به هیچ عنوان از مسافر دریافت نمی‌شود.

تین نیوز

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در بازدید از فرودگاه مهرآباد برای اطمینان از رعایت دستورالعمل پذیرش حداکثر ۶۰ درصدی مسافر در هواپیماها طبق دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: خطوط هوایی کشور در این ایام هیچ افزایش قیمتی نداشته و پول ۴۰ درصد ظرفیت خالی هواپیماها به هیچ عنوان از مسافر دریافت نمی‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، تورج دهقانی زنگنه در بازدید از کانترها و مراحل پذیرش مسافر در ترمینال‌های ۱ و ۲، ایرساید، اتوبوس‌ها و رمپ فرودگاه مهرآباد و همچنین پروازهای در حال انجام برخی شرکت‌های هواپیمایی، افزود: بازدید میدانی صبح امروز به منظور اطمینان از رعایت دستورالعمل پذیرش حداکثر ۶۰ درصدی مسافر در هواپیماها و دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده به شرکت‌های هواپیمایی صورت گرفت و شرکت‌ها تا زمانی که این دستورالعمل از سوی وزارت بهداشت ملغی نشود، ملزم به رعایت آن هستند و سازمان هواپیمایی کشوری نیز نظارت جدی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: در خصوص این که شرکت‌های هواپیمایی ۴۰ درصد مسافر خود را از دست می‌دهند با دستور وزیر راه و شهرسازی تمهیداتی اندیشیده شده تا از هفته آینده صورت‌های مالی شرکت‌های هواپیمایی به خصوص در ۶ ماهه اول سال را دریافت کرده و تسهیلاتی از طریق دولت به آن‌ها پرداخت شود.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص افزایش قیمت توسط شرکت‌های هواپیمایی در روزهای اخیر اظهار داشت: سازمان هواپیمایی کشوری مسئول جلوگیری از رقابت مضر و مصالح عمومی است و از آنجا که تاکنون مشکلاتی از سوی چارترکننده وجود داشت، با لغو پروازهای چارتری از ۲۵ مهر به جز مسیرهای کیش و قشم و مناطق نفت‌خیز، هیچ مسیر دیگری مجاز به چارتر نیست.

زنگنه در خصوص افزایش قیمت در هفته جاری که توسط برخی شرکت‌ها صورت گرفت نیز توضیح داد: طبق فصول سال‌های گذشته در زمان پیک پرواز قیمت‌ها براساس بازار عرضه و تقاضا افزایش می‌یافت؛ چرا که بازار تابع عرضه و تقاضا است، اما شرکت‌های هواپیمایی براساس دامنه نرخی که برای آنها تعریف شده هیچ افزایش قیمت نداشتند.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پایان یادآور شد: چنانچه مسافران با رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی مواجه شوند، می‌توانند با تلفن‌های سازمان هواپیمایی کشوری به صورت شبانه‌روز تماس حاصل کرده و یا با اسکن بارکد فرم‌های نظرسنجی داخل هواپیما به صورت مستقیم با سازمان هواپیمایی کشوری در ارتباط باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کارشناس حمل و نقل هوائی 0 0

    چرا دولت از جیب ملت در شرایط دشوار کنونی جبران سوء مدیریت و برنامه ریزی خطوط هواپیمایی مازاد و ورشکسته و متورم از هزینه سازان را انجام دهد؟ این غلط ترین راهکار است.لطفا کارشناسی و منطقی عمل کنید و وضع را پیچیده تر ننمایید مسئولان گرامی.

  • کوروش 0 0

    سلام. دولت از کجا میاره ضرر ارلاین ها رو جبران میکنه؟ نفت میفروشه؟ پول نفت مگه مال هشتاد میلیون ایرانی نیست؟ مگه مال اون روستایی کرمانی نیست که حتی آب سالم برای خوردن نداره ؟ شاید هم تا حالا در عمرش هواپیما ندیده باشه .چرا اون روستایی باید هزینه مسافرت هوایی عده ی محدودی رو بپردازه ؟ چرا اونها از جیب خودشون نمیپردازن؟

  • کوروش 0 0

    ادامه. کسی که با هواپیما سفر میکنه حتما دستش به دهنش میرسه. آیا درسته که دست بکنه در جیب اون روستایی محروم؟ آیا درسته که حضرات دولتی و نماینده های مجلس و قوه قضاییه و انواع و اقسام صاحب منصبان و حضرات شرکت های دولتی و بنیاد ها هواپیمای ارزون سوار شن از جیب اون روستایی؟ آیا علت کسر بودجه دولت همین خاصه خرجی ها نیست؟ آیا علت اینکه مردم سیستان و بلوچستان آب سالم ندارن همین چیزها نیست؟