بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۵۷۷۷۸
کپی شد

زلزله به زیرساخت‌ و خطوط ریلی‌ آسیبی وارد نکرد

مدیرکل روابط عمومی راه‌آهن گفت: آخرین بررسی‌ها از کنترل مرکزی راه‌آهن حاکی از آن است که همه خطوط ریلی کشور باز است و حرکت قطار‌ها طبق برنامه انجام می‌شود.

زلزله به زیرساخت‌ و خطوط ریلی‌ آسیبی وارد نکرد
تین نیوز |

 

 

مدیرکل روابط عمومی راه‌آهن گفت: آخرین بررسی‌ها از کنترل مرکزی راه‌آهن حاکی از آن است که همه خطوط ریلی کشور باز است و حرکت قطار‌ها طبق برنامه انجام می‌شود.

به گزارش فارس، صادق سکری با اشاره به زلزله شبک گذشته در سه استان تهران، البرز و قم بیان کرد: طبق آخرین بررسی‌ها از کنترل مرکزی راه‌آهن، در این زمین‌لرزه هیچ‌یک از زیرساخت‌ها و خطوط ریلی آسیب ندید و همه خطوط ریلی کشور باز است.

وی ادامه داد: حرکت همه قطارهای کشور طبق برنامه در حال انجام است.

وی یادآور شد: مسافران جهت اطلاع از آخرین وضعیت حرکت قطار‌ها و‌ همچنین پرسش، پاسخ و پیشنهاد‌ احتمالی، با شماره تلفن 0215149 تماس بگیرند.

بنابراین گزارش شب گذشته زلزله‌ای به بزرگی 5.2 در مقایس ریشتر سه استان تهران، البرز و قم را لرزاند.

 

منبع: خبرگزاری فارس
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.