| کد خبر ۳۰۹۶۰۵
کپی شد

روانسازی تردد در پایانه مرزی لطف آباد استان خراسان رضوی

مدیرکل راهداری خراسان رضوی از آغاز مناقصه برای تعریض و جداسازی باند رفت و برگشت جاده ترانزیتی درگز–لطف آباد خبر داد.

روانسازی تردد در پایانه مرزی لطف آباد استان خراسان رضوی
تین نیوز |

بازدید از نقطه صفر مرزی، سالن تجاری و محوطه ۱۲ هکتاری برای احداث تیرپارک جدید از جمله برنامه های این سفر بود.

 به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، جعفر شهامت در بازدید از پایانه مرزی لطف آباد از برگزاری مناقصه برای اجرای تعریض و جداسازی باند رفت و برگشت جاده ترانزیتی درگز به پایانه مرزی لطف آباد خبر داد و اعلام کرد: بهسازی و روکش جاده فعلی پس از بازگشایی باند جدید در دستور کار قرار دارد.

 وی در ادامه به آماده شدن بازنگری طرح جامع پایانه مرزی لطف آباد اشاره کرد و گفت: با توجه به جایگاه ویژه مرز لطف آباد در ترانزیت کشور، در بازنگری طرح به دوموضوع عبوری بودن پایانه مرزی و تسریع کنترل ناوگان در مسیر ترددی داخل محوطه توجه ویژه شده است به نحوی که روزانه تا ۲۴۰ دستگاه تریلی خروجی در پایانه مرزی لطف آباد ثبت گردیده که نیازمند افزایش ۵۰ درصدی است.

 شهامت با اشاره به مطالعه بازنگری طرح جامع پایانه مرزی لطف آباد جهت رفع مشکل مسیر خروجی از کشور به سمت ترکمنستان و تسهیل ورود به معبر مرزی و تفکیک مسیر مسافری، بر اهمیت تسریع ارتقاء جاده منتهی به پایانه مرزی تاکید کرد.

 محسن رکنی مدیر پایانه مرزی لطف آباد گزارشی نیز از روند فعلی ترددها و مدت زمان توقف ناوگان ارایه کرد.

 مدیر پایانه مرزی لطف آباد در این بازدید دو ساعته که مجتبی بزم آرا فرماندار شهرستان درگز، غلامعلی نبوی نژاد مدیر کل گمرک لطف آباد نیز حضور داشتند، گزارشی نیز از برنامه ها و مصوبات کمیته هماهنگی مرز زمینی ارائه کرد و خواستار پیگیری افزایش ساعت فعالیت دروازه مرزی لطف آباد- آرتیق از طریق مراجع دیپلماسی شد.

 بازدید از پس کرانه، نقطه صفر مرزی، سالن تجاری و محوطه ۱۲ هکتاری برای احداث تیرپارک جدید به منظور توقف ناوگان تخلیه بارگیری از جمله برنامه های بازدید مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان رضوی به لطف آباد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.