نمونه برداری سنجش کیفیت بنزین به صورت فصلی انجام می شود
مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: مطابق دستورالعمل های ابلاغی، نمونه برداری برای سنجش کیفیت بنزین به صورت فصلی انجام و برای ارزیابی نهایی به سازمان ملی استاندارد ارسال می شوند.
قاسم فدوی اظهار داشت: با توجه به اینکه تولید و توزیع بنزین در کشور به صورت ملی انجام می شود و ساختار توزیع آن استانی نیست، اطلاعات مربوط به ارزیابی کیفیت سوخت در اختیار ستاد سازمان ملی استاندارد قرار دارد.
به گزارش تین نیوز، مدیرکل استاندارد استان تهران با بیان اینکه کیفیت پایین بنزین یکی از عوامل مؤثر در آلودگی هوا به شمار می رود، افزود: البته نمی توان تمام آلودگی هوای تهران، به ویژه در فصل زمستان را به کیفیت سوخت نسبت داد زیرا عوامل دیگری همچون مصرف بالای سوخت، تردد موتورسیکلت های فرسوده، خودروهای فرسوده و خودروهای بنزینی در کنار شرایط اقلیمی و جغرافیایی تهران، در تشدید آلودگی هوا نقش دارند.
مدیرکل استاندارد استان تهران تصریح کرد: اگر به جای خودروهای فرسوده از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده می شد و ناوگان حمل ونقل کشور از خودروهای فرسوده پاکسازی شده بود، قطعاً میزان آلودگی هوا نیز کاهش می یافت.