| کد خبر ۳۰۴۱۳۰
کپی شد

افتتاح فاز اول پروژه شهید شوشتری بعد از ۲۶ سال/ مقام سازی ۱۷ پل در پایتخت از سال ۱۴۰۰

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت پل های شهر تهران، گفت: ۶۶ پل در تهران باید مقاوم سازی شوند؛ از سال ۸۱ تا ۱۴۰۰، ۲۴ پل مقاوم سازی شده بود؛ اما از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷ پل را مقاوم سازی کردیم.

افتتاح فاز اول پروژه شهید شوشتری بعد از ۲۶ سال/ مقام سازی ۱۷ پل در پایتخت از سال ۱۴۰۰
تین نیوز |

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت پل های شهر تهران، گفت: ۶۶ پل در تهران باید مقاوم سازی شوند؛ از سال ۸۱ تا ۱۴۰۰، ۲۴ پل مقاوم سازی شده بود؛ اما از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷ پل را مقاوم سازی کردیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمحمد آقامیری در نشست خبری امروز (چهارشنبه) با اصحاب رسانه ضمن تبریک روز خبرنگار با اشاره به وضعیت ساختمان های آسیب دیده جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: به شهر تهران آسیب هایی وارد شد و مردم عزیزانشان را از دست دادند؛ در آخرین تصمیم در هیات دولت و پیشنهاد آقای زاکانی، شهرداری مسئولیت مرمت و بازسازی ساختمان های آیب دیده را به عهده گرفت و در نهایت با موافقت شورای شهر کار آغاز شد.

وی بیان اینکه تمام واحدهای آسیب دیده ۸۴۱۱ واحد و در ۱۹ منطقه تهران بودند، گفت: بیش از ۴۰ درصد از آسیب های واحدها مربوط به منطقه ۴ بود که حجم سنگینی از کار به عهده این منطقه گذاشته شد. کارگروه آسیب های جزیی از روز سوم پس از جنگ آغاز به کار کرد و تعداد آن ۵۲۲۴۵ واحد بود که بیش از ۹۵ درصد آن انجام شد. گروه دوم (متوسط) آسیب های بیشتری دیدند که ۲۴۸۱ واحد بودند و بین ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد برای هر واحد هزینه شد.

آقامیری با اشاره به گروه سوم واحدهای آسیب دیده بیان کرد: این واحدها نیاز به مقاوم سازی دارد که ۶۶ واحد است و رضایت صاحبان گرفته شده و با ۵۸ واحد توافقات صورت گرفته است. همچنین در کل شهر تهران ۶۱۹ واحد نیاز به تخریب و نوسازی دارد که ۳۸۱ واحد تعیین و تکلیف شده است؛ ۵۴۷ خانواده آسیب دیده هم نیاز به اسکان موقت داشتند و ۴۹۲ خانواده در هتل های مختلف شهر اسکان پیدا کردند؛ مشکل ۱۰۱ خانواده حل شد و بیش از ۳۰۰ خانواده نیز تا دو هفته پیش در هتل ها مستقر بودند.

وی ادامه داد: ۱۰۰ قرارداد اسکان و اجاره خانواده های آسیب دیده را شهرداری بسته است؛ هزینه رهن و اجاره ۳۷۵ خانواده هم مشخص شده و این خانواده ها به دنبال خانه هستند؛ اما هنوز منزل مناسبی پیدا نکرده است.

آقامیری اظهار کرد: شهرداری تهران به تعداد زیادی از خانواده ها یک حواله ۲۵۰ میلیونی داده است تا لوازم اولیه تهیه شود. مصوب شده که مراکز اداری و تجاری هم به عهده شهرداری تهران باشد؛ بیش از ۱۹۰۰ خودرو آسیب دیده وجود دارد که دولت آن ها را تعیین تکلیف خواهد کرد.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری می توانست این مسئولیت را قبول نکند اما به دلیل روحیه جهادی پذیرفتند به مردم کمک کنند، گفت: این اتفاق بسیار خوبی بود که در این دوره رخ داد و شهرداری یک کار جهادی انجام داده است؛ امیدواریم کار به نتیجه لازم برسد.

وی با اشاره به پروژه های عمرانی پایتخت بیان کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۳۸ پروژه تملک دارایی – سرمایه ای داشتیم که ۷۵ پروژه آن امسال افتتاح می شود؛ این ۲۳۸ پروژه ماحصل بودجه ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ است؛ بودجه سال اول با امسال ۴ برابر شده و این نشان دهنده افزایش حجم کارهای عمرانی است.

آقامیری با اشاره به تکمیل تقاطع های غیرهمسطح پایتخت عنوان کرد: ما ۹۸ مکان برای ایجاد تقاطع را شناسایی کردیم؛ تقاطعی داشتیم که فقط زیرگذر آن در گذشته اجرا شده بود. از سال ۱۴۰۰ تا امروز ۴۷ تقاطع ناقص را کامل کردیم و ۱۳ تقاطع در دست اجراست و تا آخر امسال به بهره برداری می رسد. سعی مان این است که برنامه ریزی لازم صورت بگیرد. با اجرای این پروژه ها ۲۵۰ کیلومتر مسافت کوتاه می شود.

وی اضافه کرد: پروژه های بزرگراه شهید بروجردی و شهید شوشتری از سال ۸۸ آغاز شده بود و به لطف خدا تا پایان سال ۹.۲ کیلومتر و فاز اول پروژه شهید شوشتری را بعد از ۲۶ سال افتتاح می کنیم. پروژه شهید بروجردی را با ۳۰ درصد پیشرفت تحویل گرفتیم و بیش از ۳ کیلومتر آن را افتتاح کردیم و امسال ان شاءالله ۱.۷ کیلومتر دیگر را بهره برداری می کنیم؛ این پروژه دسترسی خوبی به غرب تهران خواهد داد.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران ادامه داد: ۱.۲ کیلومتر پروژه دو گاز به زودی افتتاح خواهد شد و به دنبال حل معارضین ملکی آن هستیم. در این دوره برای رفع معارضین ۱۷۰۰ میلیارد تومان هزینه کردیم و ۱۰۶۴ معارض داشتیم. پروژه میدان فتح که بزرگترین میدان شهر تهران است؛ در سال ۹۵ یکی از دور برگردان های آن اجرا شد اما دوره قبل شورا با توجه به پر ریسک بودن جا به جایی تأسیسات ادامه کار را نپذیرفت.

وی تصریح کرد: کار سنگینی در میدان فتح وجود داشت چرا که هم معارض ملکی و هم معارض تأسیسات داشت؛ با توجه به ریسک قطعی آب برای اجرای پروژه، آبفا زیر بار انجام کار نمی رفت؛ اما بالاخره پس از چندین بار مذاکره و توافق در اردیبهشت ماه کار انجام شد؛ ۲۵۰ نفر از ساعت ۱۰ شب تا ۴ صبح کار کردند و پیش از آن به مردم اطلاع رسانی شد. کار پر ریسکی انجام شد و همه نگران بودند کار چگونه پیش می رود. این پروژه از اول شهریور تا پایان آبان ماه فاز به فاز به بهره برداری می رسد. اجرای این پروژه شجاعت می خواست و خداراشکر همکاران در معاونت عمران کار را به نتیجه رساندند.

آقامیری با اشاره به مقاوم سازی پل های تهران گفت: در مساله زلزله باید معابر مطمئن و بدون مشکل داشته باشیم؛ به دنبال مقاوم سازی پل ها هستیم. در سال ۸۰ اعلام کردند که ۶۶ پل باید مقاوم سازی شود. از سال ۸۱ تا ۱۴۰۰، ۲۴ پل مقاوم سازی شده بود؛ اما از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۷ پل را مقاوم سازی کردیم و در سال پیش رو ۱۴ پل را در دست بهره برداری داریم.

وی در خصوص احداث پارکینگ های جدید در شهر تهران بیان کرد: در مساله پارکینگ ها در این دوره روی ۹ پارکینگ کار کردیم؛ ۳ پارکینگ به بهره برداری رسیده که ۳ پارکینگ دیگر امسال اجرا خواهد شد.

رئیس کمیته عمران شورای شهر در خصوص وضعیت پایانه های شهر تهران گفت: دوره چهارم شورای شهر، پایانه شرق را با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی به دوره پنجم مدیریت شهری تحویل داده بود. در ابتدای این دوره دیدیم که فضای پایانه شرق به مخروبه تبدیل شده بود و تجهیزات آن به سرقت رفته بود؛ ما یک سال در دادگاه دوندگی کردیم و خلع ید پیمانکار انجام شد. با تخریب ها و سرقت هایی که صورت گرفته بود، پیشرفت فیزیکی پروژه در آن زمان ۶۰ درصد بود.

وی ادامه داد: اگر این پروژه در سال ۱۳۹۶ اجرا می شد ۴۰ میلیارد تومان هزینه داشت؛ اما این اقدام انجام نشد. در دوره ششم مدیریت شهری طرح اجرایی شد و سال گذشته به بهره برداری رسید و متأسفانه ۴۰ میلیارد تومان به ۷۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت. با همین رویکرد، نگاه ما تکمیل پروژه های نیمه تمام بود و جز یک یا دو پروژه ضروری، این سیاست را به کار گرفتیم.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه یک ایستگاه در مسیر خط ۲ مترو در این پایانه راه اندازی می شود، اظهار کرد: با این اقدام زیرزمین پایانه شرق به مترو متصل خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.