| کد خبر: 269612 |

رپرتاژ آگهی

◄ مراحل صادرات و واردات کالا

تین نیوز

مراحل صادرات و واردات کالا بسیار مهم است و هر دو فعالیت اصلی در تجارت بین المللی هستند که اقتصاد کشورها را تحت تأثیر قرار می دهند. صادرات به فرایند فروش کالا یا خدمات به کشورهای دیگر گفته می شود، در حالی که واردات به معنای وارد کردن کالا است. روش های واردات و صادرات کالا برای هر کشوری ممکن است متفاوت باشد.

پس از انجام مراحل مورد نیاز، شما قادر خواهید بود کالای خود را به مقصد مورد نظر صادر یا وارد کنید. گسیل کالای شرق با ارائه خدمات به شما این امکان را می دهد که به صورت آسان و بدون هیچ دردسری کالای مورد نظر خود را صادر یا وارد کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتها با ما همراه باشید.

صادرات و واردات

مراحل صادرات کالا

صادرات کالا دارای مراحل و مجوزهای مختلف است که باید پیگیری شوند. برخی از این مراحل به یک شکل استاندارد برای همه کالاها و خدمات صادراتی ارائه می شود. خدمات و کالاهای صادراتی دارای شرایط و مراحل متنوعی هستند که به ویژگی هر کالا یا خدمات بستگی دارد. در اینجا، مراحل ترخیص کالا و صادرات کالا از صفر تا صد شرح داده خواهد شد:

  •  باید زیرساخت های ضروری مثل وب سایت، کاتالوگ محصول، شبکه های اجتماعی و کارت ویزیت دیجیتال به زبان های دیگر نیز ارائه شود.
  • برای دریافت مجوزهای استاندارد برای صادرات کالا، نیاز است ابتدا مجوزهای داخلی مانند کارت بازرگانی را تهیه کنید. سپس باید آنالیزهای قابل قبول، دیتاشیت و تست ریپورت برای معرفی محصول در سطح جهانی برای صادرات انجام شود.
  • تحقیق در بازارهای صادراتی برای شناسایی و تشخیص بازار و کشور مورد نظر
  • تحلیل و بررسی قیمت های فروش
  • بررسی قدرت خرید مشتریان
  • شناسایی رقبا و شرایط کالای قابل عرضه به بازار هدف
  • برخورد با رقبای موجود در بازار هدف و تحلیل رقبای جدید
  • تحقیق در خصوص نیازهای بازار هدف و شرایط

شرکت صادرات

روش صادرات محصولات به هر کشوری متفاوت است و پس از انجام مراحل مورد نیاز، می توانید کالای خود را به مقصد صادر کنید. شرکت گسیل کالای شرق به شما این فرصت را می دهد تا به راحتی و بدون دغدغه متن خود را تغییر دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما تماس بگیرید.

مراحل واردات کالا

در بیشتر کشورها به دلیل کمبود شرایط مناسب و نیروی کار کافی، تولید برخی کالاها مشکل است. بنابراین بخش خصوصی و دولتی اعتقاد دارند واردات کالا بهترین راه حل است. برای وارد کردن کالا، لازم است مراحل واردات را طی کنید. اشخاص علاقه مند به این زمینه باید به ترتیب این مراحل را انجام دهند. واردات کالا به دو مرحله تقسیم می شود؛ مرحله اول شامل خرید و ارسال کالا و مرحله دوم شامل ثبت سفارش و ترخیص کالا از گمرک است.

مرحله اول خرید و ارسال کالا

در این مرحله ابتدا باید نامه ای را بنویسید و قیمت محصول را درخواست کنید، سپس اطلاعات کامل شامل کاتالوگ و پروفایل فروشنده را ارائه دهید. مرحله اول از سایر کارها شامل مذاکره با فروشنده، بررسی شرکت تامین کننده، نهایی کردن سفارش، پرداخت هزینه، بازرسی کمی و کیفی کالا، و تعیین روش حمل و بارگیری است. واردات کالا در چند مرحله زیر انجام می شود:

۱.درخواست قیمت

۲. درخواست کاتالوگ و اطلاعات فروشنده

۳. چانه زنی قیمت و تخفیف

۴.ثبت سفارش نهایی

۵. اخذ پروفرما

مرحله دوم ترخیص کالا

در ابتدا باید سفارش داد و سپس مجوز واردات کالا را دریافت کرد. سپس اعلامیه ورود کالا به گمرک باید دریافت شود. باید هزینه های حقوق و عوارض را پرداخت کرده و کالاها به انبار ترخیص شود تا به دست شما برسد. برای تسریع در خروج کالاها از گمرک، باید با روش های ثبت سفارش آشنا باشید.

قوانین واردات کالا

واردات کالا یک کسب و کار بین المللی است که با تعیین قوانین و مقررات مناسب، سعی دارد به سهولت این فرآیند را انجام دهد. واردات کالا باید به روش ها و قوانین دنیا انجام گیرد تا به شکل قانونی و اصولی صورت گیرد. بنابراین، تمام وارد کنندگان باید شرایط و قوانین واردات کالا را رعایت کنند و همگی باید از آنها پیروی کنند. تاجران باید اطلاعات خود را در زمینه قوانین به روز نگه دارند تا بتوانند فعالیت های خود را در چارچوب قوانین انجام دهند.

قوانین و مقررات صادرات و واردات

قانون تجارت یکی از مهمترین قوانینی است که در سال ۱۳۷۲ تصویب شده و شامل ۲۴ ماده مختلف است که تمامی خط قرمزها و موارد کلی در حوزه های تجاری آن بیان شده است.

آیین نامه اجرایی قانون و مقررات واردات

در سال ۱۳۷۳، هیئت وزیران قانونی را تصویب کرد که حاوی حدود ۴۶ ماده بود و در آن، نکات مهمی که بازرگانان باید آن ها را بدانند، تنظیم شده بود.

قانون و آیین نامه امور گمرکی

قانون ترخیص کال و فرآیند گمرکی، مصوب مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۰، حاکم بر ترخیص کال و فرآیند گمرکی در کشور است. این قانون شامل مقررات و ضوابطی است که واردکنندگان و صادرکنندگان باید با آن آشنا باشند.

بخشنامه اجرایی

برای اطلاع از قوانین و مقررات شرکت صادر کننده کالا  باید دستورالعمل ها و بخشنامه های مربوطه را مطالعه کنید و از اخبار و اطلاعات روزمره مربوط به واردات کالا آگاه باشید. این موارد برای همه واردکنندگان بسیار حیاتی و ضروری است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.