بازدید سایت : ۵۱۴۱۶
| کد خبر ۲۶۸۴۱۷
کپی شد

سامانه ویژه فروش بلیت هواپیما راه‌ اندازی می‌ شود

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این که در پروازهای داخلی باید قیمت های مصوب رعایت شود از راه اندازی سامانه ویژه فروش بلیت هواپیما طی روزهای آینده خبر داد.

سامانه ویژه فروش بلیت هواپیما راه‌ اندازی می‌ شود
تین نیوز |

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این که در پروازهای داخلی باید قیمت های مصوب رعایت شود از راه اندازی سامانه ویژه فروش بلیت هواپیما طی روزهای آینده خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مهرداد بذرپاش با تاکید بر این که در پروازهای داخلی باید قیمت های مصوب توسط شرکت های هواپیمایی رعایت شود، اظهار کرد: قبلا بلیت پروازهای داخلی توسط سایت ها و شرکت های هواپیمایی عرضه می شد.

وی ادامه داد:با عرضه روش های مختلف مجازی، مرجعیت این سایت ها بیشتر از آژانس ها شد.

وی افزود: طی چند روز آینده سامانه فروش بلیت هواپیما توسط سازمان هواپیمایی کشوری رونمایی می شود که بخش زیادی از این معضلات ساماندهی می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.