بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

خارج کردن خودروهای فرسوده زمینه ساز کاهش واردات بنزین می شود؟

میزان واردات بنزین در مهرماه به روزانه ۹ میلیون لیتر رسید که می توان با خارج کردن خودرو های فرسوده زمینه کاهش واردات بنزین را فراهم کرد.

خارج کردن خودروهای فرسوده زمینه ساز کاهش واردات بنزین می شود؟
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی گفت: میزان واردات بنزین در مهرماه به روزانه ۹ میلیون لیتر رسید که می توان با خارج کردن خودروهای فرسوده زمینه کاهش واردات بنزین را فراهم کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه سوخت ناوگان هوایی داخلی با همان قیمت ۶۰۰ تومان در هر لیتر به آنها اختصاص می یابد گفت: تمامی شرکت های هواپیمایی داخلی که پرواز های داخلی و حتی پرواز های خارجی انجام می دهند سوخت با قیمت ۶۰۰ تومان دریافت می کنند، اما ایرلاین های خارجی و ایرلاین هایی که پرواز های باری انجام می د هند سوخت را با قیمت آزاد تحویل می گیرند.

ویس کرمی ادامه داد:  باید تمامی نیروگاه ها مصرف سوخت خود را مدیریت کنند و یکی از راه ها دریافت سوخت براساس راندمان است و در خصوص دریافت سوخت هم به صورت هفتگی و ماهانه با تمامی دستگاه ها جلسه برگزار کرده ایم که سوخت مورد نیاز نیروگاه ها را بتوانیم تامین کنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ نیروگاه سوخت دوم آنها مازوت است و با توجه به آنکه گاز تحویلی آنها با محدودیت مواجه است بنابراین اولویت با نیروگاه هایی است که خارج از شهر قرار دارند. همچنین اولویت تامین گاز مربوط به بخش خانگی و تجاری است که به این موضوع ما توجه زیادی داشته ایم.

مدیرعامل شرکت فرآورده های نفتی با بیان اینکه فرسودگی خودرو ها زمینه ساز افزایش مصرف بنزین در کشور می شود گفت: فرسودگی خودرو ها نقش بالایی در افزایش مصرف بنزین دارد و در این زمینه باید نوسازی ناوگان از جمله تاکسی و موتورسیکلت از سوی دستگاه های مسئول از جمله وزارت صمت انجام شود.

ویس کرمی بیان کرد:  افزایش مصرف بنزین و افزایش مصرف گاز در  آلایندگی در شهر ها به ویژه کلان شهر ها تاثیر بسیاری دارد و در این زمینه باید هرچه سریعتر برنامه ریزی در جهت خارج کردن ناوگان  فرسوده در دستور کار قرار گیرد.

وی توضیح داد: افزایش تولید بنزین و نفت وگاز در دستور کار ما قرار گرفته است و در این زمینه هم از حداکثر ظرفیت ها استفاده کرده ایم همچنین  ایجاد شرایط برای افزایش تولید هم در دستور کار ما قرار گرفته است.

ویس کرمی بیان کرد: در تولید بنزین عمده توجه ما در نیمه جنوبی کشور است و بیشترین میزان مصرف هم در نیمه شمالی کشور اتفاق می افتد  بنابراین  در حوزه واردات هم سعی کرده ایم حداقل واردات را داشته باشیم و در این بخش هم به ذخایر توجه ویژه ای داشته ایم.

مدیرعامل شرکت ملی فرآورده های نفتی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون روزانه ۸ ونیم میلیون لیتر واردات بنزین داشته ایم و در مهر ماه هم ۹ میلیون لیتر واردات داشته ایم بنابراین برای کاهش میزان واردات باید حتما برنامه ریزی برای خارج کردن خودرو های فرسوده را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: توزیع بنزین با استاندارد یورو ۴ در کلانشهر هایی مثل تهران، اراک، تبریز، مشهد، اهواز و شیراز صورت می گیرد و بقیه بنزین توزیعی نیز بر اساس استاندارد های ملی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.