| کد خبر ۳۱۱۲۵۴
کپی شد

٩٠ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند/ هر کسی با دو هواپیما ایرلاین راه‌ انداخته‌!

رییس کمیسیون عمران مجلس گفت: امروز کمتر از ۱۰ درصد جامعه دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.

٩٠ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند/ هر کسی با دو هواپیما ایرلاین راه‌ انداخته‌!
تین نیوز |

رییس کمیسیون عمران مجلس گفت: امروز کمتر از ۱۰ درصد جامعه دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، محمدرضا رضایی کوچی درباره دلیل افزایش شرکت های هواپیمایی در کشورمان  آن هم با دو فروند هواپیما، اظهار داشت: در قانون یک ظرفیتی در این باره دیده ایم و الان تاکید بر این است که هر شرکت برای تاسیس باید حداقل ۵ هواپیما در اختیار داشته باشد و امروز هر کسی با یک الی دو هواپیما می خواهد یک ایرلاین راه اندازی کند و در ادامه قطعا نمی تواند خدمات پشتیبانی را انجام دهد. یعنی اگر یکی از هواپیماهای این ایرلاین خراب شود دیگر هواپیمای پشتیبان ندارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا هم تنها دو الی سه ایرلاین فعال است اما در ایران به طور مرتب افراد با دو هواپیما مجوز تاسیس ایرلاین می گیرند و به طوریکه امروز تعداد ایرلاین های کشورمان به ٣٠ الی ۴٠ شرکت رسیده است و  ما در کمیسیون مخالف این موضوع هستیم و باید قانون در این باره تغییر کند. 

رییس کمیسیون عمران افزود: تاکید داریم کن ایرلاین ها باید رتبه بندی شوند و این رتبه بندی اساس دریافت مجوزها و امیتازات آنها باشد . 

رضایی کوچی همچنین درباره نظارت بر افزایش نرخ بلیت هواپیما گفت: اخیرا دولت لایحه ای به مجلس درباره نظارت بر قیمت بلیت هواپیما ارسال کرده  البته در برنامه هفتم قیمت بلیت هواپیما آزاد شده یعنی که دولت نمی تواند قیمت گذاری کند از این رو  تاکید کردیم که شورای عالی هواپیمایی کشوری سیاست گذار این موضوع باشد، این شورا باید به ریاست رئیس جمهور به جانشینی وزیر راه شهرسازی تشکیل شود و در این شورا هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی حضور دارند. 

وی اظهار داشت: در این شورا برای آزادسازی نرخ بلیت هواپیما قیدی مطرح است که نظارت بر قیمت بلیت همچنان از سوی دولت انجام شود اما الان این نظارت کم شده است.

رییس کمیسیون عمران که در حال حاضر چند درصد مردم امکان خرید بلیت هواپیما را دارند، گفت: واقعیت این است که امروز قشر متوسط به پایین از سفرهای هوایی حذف شده اند و گویی تنها یک درصد خاصی از جامعه امکان استفاده ار خدمات هوایی را دارند و تمام این ظرفیت شرکت فرودگاه ها و ایرلاینها عملاً  در خدمت یه قشر خاص چند درصدی هستند و امروز  کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.