بازدید سایت : ۲۹۳۳۵
| کد خبر ۱۶۹۵۴۰
کپی شد

◄ از سرگیری پروازهای فرودگاه رامسر از 26 تیر

پس از دو ماه وقفه در پروازهای فرودگاه رامسر با برطرف شدن موانع پروازی، پروازهای این فرودگاه از هفته آتی دوباره برقرار خواهد شد.

از سرگیری پروازهای فرودگاه رامسر از 26 تیر
تین نیوز |

 مدیرکل فرودگاه‌های مازندران، گفت: سه‌شنبه 26 تیرماه اولین پرواز هواپیمایی آسمان و 30 تیرماه اولین پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در مسیر تهران–رامسر–تهران از سر گرفته خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط عمومی فرودگاه‌های مازندران، سعداله وطن‌خواه با بیان اینکه پروازهای فرودگاه رامسر به‌صورت روزانه و در بعضی از ایام به شکل دو پرواز در روز برقرار خواهد شد، افزود: پس از برطرف کردن معارض پروازی با رایزنی‌های به‌عمل‌آمده با سازمان هواپیمایی کشوری و دفتر کنترل ترافیک هوایی، اطلاعیه هوانوردی مبنی بر آمادگی فرودگاه صادر شد و درنهایت شرکت‌های هواپیمایی برنامه پروازی خود را اعلام کردند.

 مدیرکل فرودگاه‌های مازندران اظهار امیدواری کرد: با شروع عملیات پروازی، بتوان از ظرفیت ناوگان هواپیمایی شرکت‌های هواپیمایی هما و آسمان در جهت افزایش مسیرهای پروازی استفاده کرد.

وی همچنین از پیشنهاد برقراری پرواز در مسیرهای مشهد و اصفهان خبر داد و افزود: منتظر اعلام پاسخ و ارائه برنامه پروازی از جانب شرکت‌های هواپیمایی هستیم.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.