بازدید سایت : ۸۵۳۷۶
| کد خبر ۲۳۷۸۷۰
کپی شد

فراخوان افراد بالای ۴۰ سال برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، شرایط تزریق دز سوم واکسن کرونا به افراد بالای ۴۰ سال را توضیح داد.

فراخوان افراد بالای ۴۰ سال برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا
تین نیوز |

رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، شرایط تزریق دز سوم واکسن کرونا به افراد بالای ۴۰ سال را توضیح داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، دکتر محسن زهرایی، گفت: با توجه به اینکه هدف برنامه واکسیناسیون کرونا ایجاد حداکثر سطح ایمنی در بدن افراد است، مطالعات نشان داده است که افراد بویژه کسانی که واکسن با پلتفرم غیرفعال نظیر سینوفارم، برکت و بهارات تزریق کرده بودند، ممکن است بعد از مدت زمانی سطح ایمنی بدن‌شان افت کند و لازم باشد دز سومی هم تزریق کنند.

وی افزود: ابتدا گروه سنی بالای ۶۰ سال اعلام شد و با توجه به اینکه پیشرفت برنامه هدف ما است الان همه افراد بالای ۴۰ سالی که در نوبت اول و دوم یکی از واکسن‌های نام برده شده را تزریق کرده باشند و ۳ ماه از تزریق دز دوم گذشته باشد را دعوت می‌کنیم مراجعه کنند و نوبت سوم را تزریق کنند.

او اظهار کرد: افراد بالای ۶۰ سالی که واکسن اسپوتنیک و یا آسترازنکا تزریق کرده باشند و شش ماه از نوبت دوم‌شان گذشته باشد، مشمول برنامه دریافت واکسن یادآور می‌شوند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.