| کد خبر ۳۰۴۶۰۹
کپی شد

◄ زیرساخت هشت فرودگاه در فارس توسعه می یابد

مدیر کل فرودگاه های استان فارس با اشاره به وجود هشت زیرساخت فرودگاهی در این استان از برنامه های جامع برای توسعه و ارتقای این فرودگاه ها خبر داد.

زیرساخت هشت فرودگاه در فارس توسعه می یابد
تین نیوز |

فخرالدین کشاورز به تشریح وضعیت و برنامه های توسعه زیرساخت های فرودگاهی استان پرداخت و با بیان اینکه استان فارس از هشت زیرساخت فرودگاهی بهره مند است، اظهار کرد: فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز به عنوان فرودگاه اصلی استان در حال حاضر از لحاظ حجم عملیات پروازی، پس از فرودگاه های مهرآباد و مشهد، سومین فرودگاه کشور محسوب می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری ایمنا، کشاورز با اشاره به اهمیت دو بخش عملیات پرواز هواپیما و ایمنی پرواز و زیرساخت های زمینی فرودگاهی اشاره کرد و افزود: یکی از برنامه های در دستور کار، بهره برداری هرچه زودتر از سایت راداری جنوب و جنوب غرب کشور است که این سیستم راداری هم اکنون در مراکز کنترل فضای کشور و استان (فرودگاه شیراز) مورد بهره برداری قرار گرفته است. یک سامانه ناوبری مسیریابی نیز که نصب آن معطل مانده بود، اکنون تکمیل و فعال شده است.

مدیرکل فرودگاه های استان فارس درباره پروژه های عمرانی در فرودگاه شیراز گفت: پروژه تکمیل ترمینال پروازهای بین المللی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع و در سه سطح، با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی، چندین سال است که متوقف شده است.

وی زمان لازم برای تکمیل این پروژه را طبق برآورد مشاور، حدود ۳۰ ماه (دو سال و نیم) اعلام کرد.

مدیرکل فرودگاه های استان فارس همچنین از نیاز به طراحی ترمینال جدید برای پروازهای داخلی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲، ترمینال فعلی پروازهای داخلی ۸۶ درصد ظرفیت خود را استفاده کرده است و با نرخ رشد فعلی، پیش بینی می شود تا سه چهار سال آینده، ۹۵ درصد ظرفیت همین ترمینال پاسخگوی نیاز باشد، این نشان می دهد که باید مطالعه و طرح ریزی ترمینال جدیدی برای پروازهای داخلی نیز در طرح جامع دیده شود.

کشاورز با اشاره به چشم انداز توسعه فرودگاه های جهرم، داراب و شمال استان گفت: در شهرستان جهرم، باند پروازی فرودگاه شهدای جهرم از لحاظ عرض توسعه پیدا می کند و به چراغ باند و استانداردهای روز هوانوردی مجهز می شود تا مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: پروژه مشابهی نیز در شهرستان داراب در دست اقدام است.

کشاورز درباره سایت فرودگاهی شمال استان (حدفاصل آباده و اقلید) تصریح کرد: در فاز نخست این پروژه، ۲۱۷ میلیارد تومان هزینه می شود و دیوار سایت، باند پروازی، مسیر خزش هواپیما و پارک هواپیما تکمیل خواهد شد.

نوسازی زیرساخت ها و مشارکت بخش خصوصی

مدیرکل فرودگاه های استان فارس با اشاره به نوسازی شبکه گاز فرودگاه شیراز گفت: بخش اعظم آن انجام شده و فاز نهایی آنکه اتصال به شبکه گاز شهری است با هماهنگی شهرداری و شرکت گاز در حال انجام است، همچنین، پروژه ای برای بهسازی و توسعه ترمینال فعلی پروازهای خارجی نیز آغاز شده که حدود ۸۰۰ متر مربع فضا به آن اضافه خواهد شد.

کشاورز همچنین با اشاره به نقش بخش خصوصی در ارائه خدمات در فرودگاه ها گفت: خدمات عمومی همچون فروشگاه ها، رستوران ها، کافی شاپ ها و فضاهای تبلیغاتی عمدتاً در اختیار بخش خصوصی است.

وی همچنین از طراحی و مطالعه یک ترمینال تشریفات (CIP) به مساحت ۴۷۰۰ متر مربع خبر داد که اسناد فراخوان آن در حال تهیه است و حتماً با مشارکت بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: سايت خبری ایمنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • آریا صفاری پاسخ

    سلام لطفا میشه اسامی این هشت فرودگاه را را اعلام کنید