تقویت اقتصاد شرکت های مسافری؛ مسیر ارتقای خدمات ریلی کشور
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در بازدید از شرکت حمل ونقل ریلی رجا، بر ضرورت تقویت اقتصاد شرکت های مسافری به عنوان پیش نیاز ارتقای خدمات ریلی تأکید کرد. وی از برنامه های سرمایه گذاری جدید، توسعه قطارهای پنج ستاره و راه اندازی قطار کامل با لکوموتیو اختصاصی خبر داد.
جبارعلی ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، روز یکشنبه ۱۸ آبان ماه با حضور در شرکت حمل ونقل ریلی رجا و سایت پشتیبانی فروش بلیت قطار، ضمن قدردانی از تلاش های این مجموعه و انجمن صنفی شرکت های حمل ونقل مسافری، از برنامه های جدید در حوزه خدمات ریلی مسافری رونمایی کرد.
به گزارش تین نیوز، ذاکری با اشاره به سیاست کاهش تصدی گری در راه آهن، اعلام کرد: بخش قابل توجهی از فعالیت ها تاکنون برون سپاری شده و امیدواریم با همکاری شرکت ها، باقی مانده تصدی گری در حوزه مسافری نیز واگذار شود.
وی تقویت بنیان های اقتصادی شرکت های مسافری را ضروری دانست و گفت: اگر شرکت ها از نظر مالی توانمند شوند، می توانند خدمات باکیفیت تری به مسافران ارائه دهند. درآمد حاصل از فعالیت ها باید به توسعه ناوگان ریلی مسافری اختصاص یابد.
مدیرعامل راه آهن با اشاره به تفاهم نامه های منعقدشده، از سرمایه گذاری های جدید شرکت رجا در سال جاری و آینده خبر داد و افزود: مشکلات مربوط به ماده ۱۲ برطرف شده و قراردادهای آن نهایی شده است. همچنین با قول مساعد وزیر اقتصاد، امیدواریم موانع تبصره ۱۸ نیز رفع شود.
ذاکری در ادامه به توسعه خدمات مسافری اشاره کرد و گفت: تعداد قطارهای پنج ستاره در دولت چهاردهم از سه شهر به ۱۱ شهر افزایش یافته که نشان دهنده ارتقای سطح خدمات رسانی به مردم است.
وی همچنین از راه اندازی آزمایشی نخستین قطار کامل با لکوموتیو اختصاصی توسط یکی از شرکت ها تا پایان ماه جاری یا ماه آینده خبر داد و هدف اصلی این اقدامات را افزایش بهره وری دانست. به گفته وی، مدیریت صحیح بخش خصوصی می تواند منجر به افزایش جابجایی بار و رشد درآمد شرکت ها شود.
در این نشست، مرتضی ملانژاد، رئیس شرکت رجا، ضمن خیرمقدم به دکتر ذاکری، گزارشی از عملکرد سال جاری این شرکت ارائه داد. در ادامه، چالش ها و مشکلات پیش روی شرکت رجا مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای اجرایی برای رفع آن ها مطرح شد.