بازدید سایت : ۸۱۷۱۸
| کد خبر ۳۰۰۸۱۱
کپی شد

افزایش ظرفیت قطارها در مسیرهای پرتردد همزمان با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

مدیرعامل شرکت حمل ونقل ریلی رجا اعلام کرد در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با هدف پاسخ گویی به افزایش تقاضای سفرهای ریلی، اقدامات لازم برای تقویت ظرفیت ناوگان انجام شد.

افزایش ظرفیت قطارها در مسیرهای پرتردد همزمان با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت حمل ونقل ریلی رجا اعلام کرد: در همکاری مشترک با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تدابیری برای افزایش تدریجی ظرفیت قطارها در مسیرهای پرتردد، به ویژه در محور تهران–مشهد و بالعکس، اتخاذ شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مرتضی ملانژاد با اشاره به افزودن 319 سالن مسافری به ناوگان از تاریخ 23 خرداد تا 4 تیرماه 1404 ادامه داد: در این مدت، با افزایش تقاضای سفر، تعداد 11 هزار و 116 صندلی به ظرفیت قطارها در مسیرهای مختلف اضافه شد.

در برنامه ریزی حرکت قطارها نیز بازنگری شد تا پاسخ گویی به تقاضای سفر در مسیرهای پرتردد بهبود یابد. به همین منظور، برخی قطارهای کم تقاضا حذف شدند و تجهیزات آن ها در مسیرهای دیگر مانند تهران – رشت، مشهد – یزد، تهران – تبریز و تهران – مشهد مورد استفاده قرار گرفت.

وی با یادآوری این که با جابه جایی قطار "زندگی" مشهد-رشت، امکان راه اندازی قطار فوق العاده در مسیر بین المللی تهران – وان فراهم شد، گفت: بخشی از این اقدامات برای تسهیل سفر افرادی انجام شد که در خارج از کشور به سر می برند و در ایام اخیر برای دیدار خانواده به کشور آمده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.