| کد خبر: 175217 |

◄ آغاز ساخت خط‌آهن جلفا-اصلاندوز با سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی

با استناد به مواد 24 و 25 سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه در زمینه توسعه ریلی، برنامه و جذب سرمایه‌گذاری احداث خط‌آهن مسیر جلفا-اصلاندوز به طول 204 کیلومتر با هزینه 600 میلیون یورو و مشارکت در احداث خط آهن جلفا-چشمه ثریای ترکیه به طول 140 کیلومتر را طی مکاتبه‌ای با وزارت راه‌وشهرسازی در دستور کار قرار داده‌ایم.

تین نیوز

مدیرعامل راه‌آهن پیش از این، در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفته بود که از هرگونه همکاری با سازمان منطقه‌آزاد ارس استقبال می‌کند.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز، مدیرعامل منطقه آزاد ارس نیز درباره همین موضوع در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن تاکید بر ضرورت اتصال بنادر و مرزهای آبی به خطوط ریلی کشور گفت: طبق همین ضرورت و با استناد به مواد 24 و 25 سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه در زمینه توسعه ریلی، برنامه و جذب سرمایه‌گذاری احداث خط‌آهن مسیر جلفا-اصلاندوز به طول 204 کیلومتر با هزینه 600 میلیون یورو و مشارکت در احداث خط آهن جلفا-چشمه ثریای ترکیه به طول 140 کیلومتر را طی مکاتبه‌ای با وزارت راه‌وشهرسازی در دستور کار قرار داده‌ایم.

نریمان

محسن نریمان افزود: قطار تبریز-جلفا نیز در محدوده منطقه آزاد ارس هم‌اکنون در حال سیر است و طبق وعده‌های شرکت راه‌آهن قرار است سرعت سیر آن افزایش یابد.

نریمان ضمن بیان این نکته که بخش خصوصی داخلی، هدف سرمایه‌گذاری در این مسیر ریلی است، افزود: 98‌درصد حمل‌ونقل داخلی این منطقه از مسیرهای جاده‌ای انجام می‌شود و با امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری برای اتصال جلفا به چشمه‌ثریا و اتصال خط‌آهن جلفا به ترکیه و اتمام مطالعات این مسیر، به‌زودی شاهد افتتاح عملیات عمرانی این پروژه خواهیم بود.

نریمان تاکید کرد: احداث این مسیرهای ریلی می‎تواند ارتباط ریلی ما را با کشورهای CIS فراهم کند که برای آغاز هرچه زودتر عملیات عمرانی از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس، قرارگیری این منطقه در مسیر کریدورهای شمال-جنوب و شرق-غرب را یک اصل در جهت توجه به پتانسیل کم‌نظیر آن برای هم‌گرایی اقتصادی در سطح بین‌الملل به‌وسیله توسعه زیرساخت‌های ریلی ارس ضروری دانست.

نریمان درباره موقعیت اقتصادی این منطقه نیز تصریح کرد: ارس در موقعیت استراتژیک تعاملات بین‌المللی قرار دارد و تثبیت موقعیت ایران در مدیریت زنجیره تامین و عرضه منطقه‌ای و ملی با توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی در مسیرهای ریلی و جاده‌ای محقق خواهد شد.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.