| کد خبر ۴۹۹۳
کپی شد

بی‌. آر‌. تی شهر یزد اجرایی می‌شود

|

تین نیوز |  کریدور سه بی‌.آر‌.تی شهر یزد با تخصیص اعتبار به اجرا در می‌آید.
 بر اساس طرح مطالعاتی جامع حمل و نقل و ترافیک شهر یزد در نشستی با حضور نمایندگانی از استانداری، شورای اسلامی شهر، فرمانداری و مشاور طرح و عامل چهارم طرح اجرایی خطوط بی‌آر‌تی، تصمیم بر اجرایی‌کردن کریدور سه بی‌آر‌تی شهر یزد اتخاذ شد.
 
در این جلسه با توجه به اینکه در بودجه امسال اعتبار خوبی برای اجرای خطوط در نظر گرفته شده است، بر حمایت همه‌جانبه‌ی ارگان‌های ذیربط از این طرح تأکید شد.
 
یادآور می‌شود، کریدور شماره سه بی‌آرتی شهر یزد از پایانه امام خمینی(ره) شروع می‌شود و پس از عبور از میدان امام رضا(ع)، بلوار صابر یزدی، بلوار نواب صفوی، بلوار دولت آباد، بلوار 22 بهمن، بلوار 17 شهریورو بلوار شهید دهقان، به ترمینال غدیر منتهی می‌شود.
 
در این نشست همچنین به موازات اجرای کریدور سه بر فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم برای کریدورهای یک و دو نیز سفارش شد.
 
 مسیر کریدور شماره یک شامل میدان شهید آقابابایی، بلوار شهید دشتی، میدان ابوذر، میدان شهدای محراب، خیابان کاشانی، پارک سوار 22 بهمن، بلوار جمهوری اسلامی و پایانه دروازه قرآن و کریدور شماره دو نیز در مسیر میدان شهید آقابابایی، میدان شهدای محراب، بلوار دانشجو، بلوار باهنر، بلوار پاک‌ن‍ژاد، بلوار جمهوری اسلامی و پایانه دروازه قرآن قرار دارد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.