| کد خبر ۳۱۹۷۸۲
کپی شد

◄ بازار خودرو به دلار پشت کرد؛ ثبات قیمت در ۷۰ درصد مدل ها با وجود جهش ارزی

با وجود رشد دلار در تعطیلات اخیر، بازار خودرو واکنشی نشان نداد و بیش از ۷۰ درصد مدل های شاخص بدون تغییر ماندند. تیگو ۸ پرومکس با جهش ۲۰۰ میلیون تومانی تنها استثنای بازار بود. تحلیلگران این بی تفاوتی را به رکود تعطیلاتی، اشباع بازار و سنت محرم و صفر نسبت می دهند.

بازار خودرو به دلار پشت کرد؛ ثبات قیمت در ۷۰ درصد مدل ها با وجود جهش ارزی
تین نیوز |

در حالی که دلار در روزهای تعطیل اخیر مسیر صعودی در پیش گرفت، بازار خودرو به این تحرک ارزی بی اعتنا ماند و اکثر مدل ها روی قیمت های پیشین خود ثابت ایستادند. از میان ۲۱ مدل شاخص بررسی شده، بیش از ۷۰ درصد بدون کمترین تغییری معامله شدند و تنها تیگو ۸ پرومکس با جهشی ۲۰۰ میلیون تومانی نقش استثنا را ایفا کرد.

قطع ارتباط موقت بازار خودرو با دلار

به گزارش تین نیوز، بررسی معاملات بازار خودرو در بازه تعطیلات اخیر، تصویری متفاوت از آنچه معمولاً انتظار می رفت ارائه می دهد. دلار در این روزها رشد محسوسی داشت، اما این پالس صعودی به بازار خودرو منتقل نشد. داده ها نشان می دهد بازار ترجیح داد به جای تعقیب نوسانات ارزی، مواضع قبلی خود را حفظ کند.

تک تازی تیگو ۸ در میان رکود عمومی

در اوج این ثبات، تیگو ۸ پرومکس استثنای چشمگیری بود. این شاسی بلند مونتاژی با رشد ۲۰۰ میلیون تومانی، قیمت خود را به ۷,۴۰۰ میلیون تومان رساند که معادل افزایش ۲.۸ درصدی است. در مقابل، لوکانو L7 تنها مدل مونتاژی بود که مسیر نزولی را برگزید و با افت ۵۰ میلیون تومانی به ۶,۳۰۰ میلیون تومان رسید.

در میان خودروهای داخلی، شاهین G اتوماتیک ۵۰ میلیون تومان رشد کرد و به ۲,۶۵۰ میلیون تومان رسید. دناپلاس توربو و پژو ۲۰۷ پلاس نیز تغییرات جزئی ۳۰ و ۲۰ میلیون تومانی را تجربه کردند. تارا و ساینا اما بدون هیچ تغییری باقی ماندند.

در بخش وارداتی ها، بنز C200 با رشد ۱۰۰ میلیون تومانی به ۱۶,۱۰۰ میلیون تومان رسید و تویوتا کمری لیمیتد نیز ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت. اما آئودی Q5، اوتار ۱۱ و کیا K5 هیچ تغییری نداشتند.

چرا خودرو حرف دلار را نشنید؟

تحلیلگران دو دلیل اصلی برای این بی تفاوتی برمی شمارند: نخست، کاهش شدید حجم نقدینگی در بازار به دلیل تعطیلات و دوم، اشباع نسبی تقاضا و مقاومت خریداران در برابر سطوح قیمتی بالاتر. به این عوامل باید رکود سنتی بازار خودرو در ماه های محرم و صفر را نیز افزود. بازار به این نتیجه رسیده که برای واکنش به دلار، به سیگنال هایی پایدارتر از چند روز نوسان مقطعی نیاز دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: اکوایران
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.