| کد خبر: 268856 |

آمریکا مجوز افزایش خطوط هوایی چینی را صادر کرد

آمریکا با اشاره به عادی سازی بیشتر در روابط تجاری خود با چین اعلام کرد که خطوط مسافربری چینی اجازه خواهند داشت تا ۵۰ پرواز رفت و برگشت هفتگی را به ایالات متحده داشته باشند.

تین نیوز

آمریکا با اشاره به عادی سازی بیشتر در روابط تجاری خود با چین اعلام کرد که خطوط مسافربری چینی اجازه خواهند داشت تا ۵۰ پرواز رفت و برگشت هفتگی را به ایالات متحده داشته باشند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، وزارت ترابری آمریکا امروز دوشنبه ضمن اعلام این موضوع خبر داد که با آغاز این روند از روز ۳۱ مارس (۱۲ فروردین)، پروازهای هفتگی از ۳۵ به ۵۰ افزایش خواهند یافت.

این وزارتخانه همچنین تاکید کرد که این امر یک گام رو به جلو در عادی سازی بیشتر وضعیت بازار آمریکا چین است درحالیکه چین نیز در دی ماه حضور گردشگران آمریکایی را تسهیل کرده بود.

پیش از اعمال محدودیت های ناشی از همه گیری کرونا در اوایل سال ۲۰۲۰، بیش از ۱۵۰ پرواز رفت و برگشت به صورت هفتگی از سوی هر کدام انجام می شد اما تا اوت ۲۰۲۳ (مرداد شهریور) ناوگان های چینی و آمریکایی هر کدام می توانستند تنها ۱۲ پرواز هفتگی بین دو کشور انجام دهند.

این میزان در روز اول سپتامبر (۱۰ شهریور) به ۱۸ پرواز هفتگی و سپس از ۲۹ اکتبر (۷ آبان) به ۲۴ پرواز هفتگی افزایش پیدا کرد. وزارت ترابری آمریکا در ماه نوامبر ۳۵ پرواز هفتگی را برای ناوگان های چینی تایید کرد.

«خطوط هوایی برای آمریکا» که نماینده شرکت های «امریکن ایرلاینز»، «دلتا ایرلاینز» و «یونایتد ایرلاینز» است و در مجموع ۳۱ پرواز هفتگی به چین را مدیریت می کند، اعلام کرد که از رویکرد دولت ایالات متحده بمنظور بازگشایی تدریجی، آرام و متقابل بازار با چین حمایت می کند و ضروری است که دولت این رویکرد را ادامه دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.