| کد خبر ۴۹۱۶۵
کپی شد

تصادف در اتوبان بابایی یک کشته داشت

تصادف در اتوبان بابایی یک کشته داشت
|

تین نیوز | سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: برخورد دو دستگاه خودرو در بزرگراه شهید بابایی یک کشته برجا گذاشت و همچنین انفجار در منزل مسکونی دو شهروند را دچار سوختگی کرد.
 
جلال ملکی افزود: ساعت 17:58  روز چهار شنبه خبر برخورد دو دستگاه خودرو در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید بابایی ورودی کندرو شهید باقری به سامانه 125 اعلام و ماموران دو ایستگاه آتش نشانی به محل اعزام شدند.
 
وی بیان کرد: در این حادثه یک دستگاه وانت بدلایل نامشخص با قسمت عقب خودروی سواری 206 برخورد و از مسییر اصلی منحرف و در نهایت با برخورد با گاردیل کنار جاده خودرو واژگون می شود.
 
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: مردم حاضر در صحنه قبل از رسیدن آتش نشانان راننده 40 ساله وانت را از خودرو خارج می کنند که پس از معاینات لازم توسط عوامل اورژانس مشخص می شود راننده خودرو وانت جان خود را از دست داده است.
 
وی اضافه کرد: آتش نشانان این دو خودرو را به محل امن هدایت و محل را ایمن سازی می کنند.

انفجار یک منزل مسکونی دو مصدوم برجا گذاشت
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران همچنین از وقوع حادثه دیگر خبر داد و گفت: ساعت 18:45 خبر انفجار در یک منزل مسکونی در محله قلعه مرغی ابتدای خیابان ابوذر به سامانه 125 اعلام و ماموران ایستگاه 28 آتش نشانی به محل اعزام شدند.
 
وی بیان کرد: در یک منزل مسکونی سه طبقه دو نفر روی پشت بام مشغول عملیات ایزوگام بودند که به دلیل نشت گاز از سیلندر 11 کیلویی انفجاری رخ داده و باعث شکسته شدن شیشه ها و کنده شدن پنجره های این منزل مسکونی می شود.
 
ملکی افزود: در این حادثه دو مرد30 ساله دچار سوختگی نسبتا شدیدی شدند که آتش نشانان پس از خاموش کردن آتش این دو مصدوم را برای ادامه مراحل درمانی تحویل عوامل اورژانس دادند.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.