احتمال تعطیلی سه شنبه تهران در پی ادامه آلودگی هوا
با تداوم آلودگی هوا و افزایش انتقادها نسبت به باز بودن مدارس و ادارات، احتمال می رود امروز کارگروه اضطرار تهران نشستی فوری برای بررسی تعطیلی ها و محدودیت های ترافیکی برگزار کند.
با تداوم آلودگی هوا و افزایش انتقادها نسبت به باز بودن مدارس و ادارات، احتمال می رود امروز کارگروه اضطرار تهران نشستی فوری برای بررسی تعطیلی ها و محدودیت های ترافیکی برگزار کند.
به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، احتمال می رود امروز یکشنبه ۲ آذرماه، جلسه ای فوری از سوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران برگزار شود.این جلسه در شرایطی مطرح شده که اعتراض ها نسبت به عدم تعطیلی مدارس و ادارات در روزهای گذشته افزایش یافته است.
شاخص کیفیت هوای تهران طی سه روز گذشته در محدوده ناسالم و ناسالم برای گروه های حساس بوده و در برخی مناطق به نزدیکی وضعیت بسیار ناسالم نیز رسیده است.
در این نشست، کارگروه همه گزینه های ممکن را بررسی خواهد کرد؛ از تعطیلی مدارس و اعمال محدودیت های ترافیکی گرفته تا تعطیلی واحدهای صنعتی آلاینده و حتی ادارات.پزشکان و فعالان محیط زیست هشدار داده اند که ادامه آلودگی هوا به ویژه برای کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی می تواند پیامدهای جدی به دنبال داشته باشد.
حمیدرضا خورشیدی، مدیرکل هواشناسی استان تهران، نیز اعلام کرد که آلودگی هوا ادامه خواهد داشت و غلظت آلاینده ها تا پایان هفته افزایش می یابد.
وی افزود که سکون نسبی هوا و پایداری جو در مناطق پرتردد شهری باعث کاهش کیفیت هوا خواهد شد.نتایج این جلسه می تواند تعیین کننده سیاست ها و تصمیمات هفته آینده در مواجهه با پدیده وارونگی هوا باشد.