| کد خبر: 195177 |

افتتاح دو ایستگاه سنجش آلودگی هوا در استان تهران

در هفته دولت تصفیه‌خانه‌های کشتارگاه دماوند و دو واحد دامداری بزرگ در شهریار افتتاح و به بهره‌برداری خواهند رسید.

تین نیوز

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان تهران با اشاره به افتتاح دو ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرستان‌های قرچک و دماوند در هفته گرامیداشت دولت گفت: هزینه‌های تجهیز ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا از هزینه‌های ساخت آن بالاتر است و هرکدام از این ایستگاه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال احداث و تجهیز شده‌اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از گزارش اداره روابط عمومی محیط‌زیست استان تهران، کیومرث کلانتری در حاشیه افتتاح پاسگاه محیط‌بانی جاجرود که با حضور سرهنگ جمشید محبت‌خانی-فرمانده یگان حفاظت سازمان حفاظت محیط‌زیست-برگزار شد، با اشاره به این‌که این ششمین پاسگاه محیط‌بانی استان تهران است که در یک سال گذشته به بهره‌برداری رسید، اظهار کرد: این پاسگاه محیط‌بانی با زیربنای ۱۵۰ متر مربع و با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال احداث شد.

وی با بیان این‌که شش دستگاه خودروی عملیاتی نیز با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال تقدیم یگان حفاظت محیط‌زیست استان شد، گفت: سه پاسگاه محیط‌بانی دیگر هم با پیشرفت فیزیکی حدود ۹۷ درصد در دست احداث است که امیدواریم به‌زودی افتتاح شود و به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به این‌که با افتتاح پاسگاه محیط‌بانی و ایستگاه سنجش آلودگی هوا و تجهیز شش دستگاه خودرو در مجموع حدود ۸۰ میلیارد ریال برای حفظ محیط‌زیست استان سرمایه‌گذاری شده است، تصریح کرد: هم‌چنین در هفته دولت تصفیه‌خانه‌های کشتارگاه دماوند و دو واحد دامداری بزرگ در شهریار افتتاح و به بهره‌برداری خواهند رسید.

کلانتری در ادامه به روند بازسازی و بهسازی واحدهای محیط‌بانی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به این‌که پاسگاه‌های محیط‌بانی در عرصه‌های طبیعی و در شرایط آب و هوایی سخت قرار دارند، وضعیت بازسازی و بهسازی این واحدها و تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز محیط‌بانان از جمله خودرو، بی‌سیم و موتور سیکلت در قالب طرحی به نام طرح ساماندهی دیده شده است.

وی با بیان این‌که خوشبختانه وضعیت محیط‌بانی‌ها در حال حاضر هم به لحاظ استحکام و هم به لحاظ امکانات و بهره‌برداری قابل قبول است، اظهارکرد: در بودجه سال ۹۸ شش واحد محیط بانی دیگر هم به‌عنوان واحد جدید به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی جهت تامین اعتبار معرفی شده است که امیدواریم به‌زودی کار احداث این محیط‌بانی‌ها هم آغاز شود.

کلانتری در بخشی دیگر از سخنان خود درباره برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق تحت مدیریت محیط‌زیست گفت: سازمان حفاظت محیط زیست قائم مقام همه دستگاه‌های دولتی در بهره‌برداری از این مناطق است. مالک حریم رودخانه‌ها و اراضی مستثنیات جهاد کشاورزی و وزارت نیرو و در بخش منابع طبیعی هم اداره کل منابع طبیعی متولی پیگیری حقوقی است.

وی ادامه داد: سازمان حفاظت محیط‌زیست در این مناطق در صورت وجود تخریب ضمن جلوگیری از آن، به استناد قانون مجازات اسلامی تحت عنوان تخریب غیر قابل جبران در دستگاه قضایی طرح دعوا می‌کند و برای پیگیری‌های حقوقی باید دستگاه‌های متولی دیگر اقدام کنند.

کلانتری در پایان با اشاره به این‌که خوشبختانه در مجموعه حفاظت شده جاجرود که شامل پارک‌های ملی خجیر و سرخه حصار و منطقه حفاظت شده جاجرود است نسبت به مناطق دیگر ساخت و ساز کم‌تری وجود دارد، تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط‌زیست تحت هیچ شرایطی حق واگذاری این مناطق را ندارد و هرگونه توسعه‌ای در این مناطق باید با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی انجام شود و در صورت وجود هرگونه تخریب از آن جلوگیری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.