بازدید سایت : ۱۰۵۲۳۵
| کد خبر ۲۳۰۴۴۳
کپی شد

واژگونی تریلی و نجات راننده محبوس در آن در کرمانشاه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از واژگونی تریلی و نجات راننده محبوس در آن در کرمانشاه خبر داد.

واژگونی تریلی و نجات راننده محبوس در آن در کرمانشاه
تین نیوز |

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از واژگونی تریلی و نجات راننده محبوس در آن در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش تین نیوز، فرزین معتمدی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز گذشته ساعت ۱۴:۳۰ گزارشی مبنی بر واژگونی یک دستگاه تریلی در جاده کمربندی غربی به سراب نیلوفر شهر کرمانشاه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات ای او سی هلال احمر کرمانشاه اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله نجاتگران تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: راننده تریلی که در صحنه حادثه محبوس و مصدوم شده بود، با همکاری نجاتگران واکنش سریع، آتش‌نشانی و هماهنگی مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان رهاسازی شد.

وی تصریح کرد: رها سازی راننده سه ساعت طول کشیده و مجروح برای انتقال و مداوای بیشتر تحویل عوامل اورژانس شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.