فعالیت ۲۴ ساعته مرز خسروی و آماده باش ۱۲ مجتمع رفاهی در مسیر بزرگراه کربلا
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه با اشاره به آمادگی کامل پایانه مرزی خسروی برای ارائه خدمات به زائرینی که قصد بدرقه رهبر شهید انقلاب در عراق را دارند، گفت: پایانه مرزی خسروی بصورت ۲۴ ساعته با تمام امکانات آماده خدمات دهی به هوطنان است.
علی سلیمی با بیان اینکه همه امکانات و زیرساخت ها برای ارائه خدمات به زائرینی که قصد شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کشور عراق را دارند فراهم شده، افزود: امکانات و تجهیزات راهداری در تمامی محورهای مواصلاتی از ورودی استان در کنگاور تا نقطه صفر مرزی خسروی، در آماده باش کامل قرار دارد.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمانشاه، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه با اشاره به آمادگی کامل پایانه مرزی خسروی برای ارائه خدمات به زائرینی که قصد بدرقه رهبر شهید انقلاب در عراق را دارند، گفت: پایانه مرزی خسروی بصورت ۲۴ ساعته با تمام امکانات آماده خدمات دهی به هوطنان است.
️وی از فعالیت گشت های راهداری در محورهای مواصلاتی استان و خصوصاً نقاط پر حادثه یاد کرد و گفت: راهدارخانه ها نیز در آمادگی کامل قرار دارند و شرایط برای اسکان احتمالی و اضطراری افرادی که در راه بمانند فراهم شده است.
️مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه همچنین با اشاره به آمادگی کامل مجتمع های خدمات رفاهی استان برای ارائه خدمات به زائرینی که قصد بدرقه رهبر شهید انقلاب در عراق را دارند، خاطرنشان کرد: ۱۲ مجتمع خدمات رفاهی استان در مسیر بزرگراه کربلا و محورهای منتهی به مرز واقع شده که این مجتمع ها کاملا فعال بوده و نظارت بر آنها نیز به صورت مستمر انجام می شود.
به گفته این مسئول، در زمینه امکانات حمل و نقل عمومی نیز مشکلی برای جابجایی زائرین وجود ندارد و ناوگان حمل و نقل برون شهری استان در آمادگی کامل قرار دارند.
️سلیمی از آمادگی کامل مرز خسروی برای تردد زائرین نیز یاد کرد و ادامه داد: مرز خسروی در این ایام به صورت ۲۴ ساعته آماده تردد زائرین است و روند تردد افراد از مرز در کوتاه ترین زمان انجام می شود. به علاوه همه امکانات و زیرساخت ها نیز از قبل در این مرز فراهم شده و اکنون هیچ مشکل و کمبودی برای زائرین شرکت کننده در مراسم تشییع امام شهید در عراق وجود ندارد.
️وی اشاره ای هم به وضعیت تردد از مرز خسروی داشت و عنوان کرد: از ابتدای ماه محرم تاکنون نزدیک به ۴۴ هزار نفر از مرز خسروی تردد داشته اند که از این تعداد حدود ۲۳ هزار و ۶۰۰ نفر از مرز خسروی خارج و ۲۰ هزار و ۳۰۰ نفر از این مرز وارد کشور شده اند.