ارتقای توانمندی های مدیران و مدیریت صحیح و عادلانه استعدادها
بر اساس تحقیقات و پایشها در فرایند افزایش تواناییهای مدیران از میان توانمندیهای علمی، جسمی، فکری و روحی، باید فرایند ارتقای توانمندیهای روحی روانی را در اولویت قرار داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی در نشست با معاونان توسعه مدیریت و منابع دستگاههای اجرایی کشور گفت: برای خدمت شایسته و خردمندانه به مردم بیش از پیش بر فرایندهای ارتقای توانمندیهای مدیران و در کنار آن مدیریت صحیح و عادلانه استعدادها تمرکز میکنیم.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ایمان اسلامیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی در نشست هماندیشی معاونان توسعه مدیریت و منابع دستگاههای اجرایی کشور که با حضور میثم لطیفی معاون رییسجمهور و رییس امور اداری و استخدامی و مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در ساختمان دادمان برگزار شد، گفت: رسالت ما در معاونت توسعه مدیریت، ارتقای توانایی مدیران کشور است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بر اساس تحقیقات و پایشها در فرایند افزایش تواناییهای مدیران از میان توانمندیهای علمی، جسمی- فیزیکی ، فکری - ذهنی ، و روحی-روانی, باید فرایند ارتقای توانمندیهای روحی روانی را در اولویت قرار داد . از این رهگذر است که مدیران از نظر ادراکی و ارتباطی ورزیدهتر میشوند .
اسلامیان با اشاره به شرایط خطیر کشور توضیح داد: برای خدمت شایسته و خردمندانه به مردم ناگزیریم تا بیش از پیش بر فرایندهای ارتقای توانمندی های مدیران و در کنار آن مدیریت صحیح و عادلانه استعدادها تمرکز کنیم .
وی همچنین ضمن تقدیر از سازمان امور استخدامی کشور به خاطر برگزاری نشست هم اندیشی معاونان توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارتخانه ها و سازمان ها گفت : افتخار داریم که در ایام ماه مبارک در وزارت راه و شهرسازی ، میزبان این جمع تخصصی و ارزشمند هستیم .
اسلامیان بر استمرار همگرایی و همدلی تاکید کرد و گفت: با این ویژگیها، بارقه های امید در فضای مدیریت کشور دمیده میشود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.