بازدید سایت : ۵۴۰۲۳

مسکن های کوچک متراژ هیچ تضادی با فرهنگ کشور ندارد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: مسکن های کوچک متراژ هیچ تضادی با فرهنگ کشور ندارد؛ چرا که هم اکنون در اکثر نقاط کشور برخی زوجین حتی در خانه های 15متری هم زندگی می کنند.

 مسکن های کوچک متراژ هیچ تضادی با فرهنگ کشور ندارد
تین نیوز |

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: مسکن های کوچک متراژ هیچ تضادی با فرهنگ کشور ندارد؛ چرا که هم اکنون در اکثر نقاط کشور برخی زوجین حتی در خانه های 15متری هم زندگی می کنند.

 به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری خطوط، احد بیوته، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: قدیم ها زوجین حتی در کنار پدر و مادر خود در یک خانه زندگی می کردند اما مشکل اصلی خانه 25متری یا 70متری نیست، مشکل عدم اجرای تعهدات عده ای از مدیران است یا اینکه در پرداخت وام با چالش روبه رو هستیم. سوال بنده از کسانی که می گویند هر شخصی ازدواج کند، خانه دار می شود؛ این است که یک زوج برای دریافت وام مسکن ضامن از کجا باید پیدا کند؟ به نظر بنده به جای آنکه صورت مسئله را حل کنیم، امکان خانه دار شدن جوانان را فراهم کنیم، جوانان به سلیقه خودشان می توانند میزان متراژ را انتخاب کنند.

بیوته در ادامه در خصوص در تضاد بودن مسکن های کوچک متراژ با فرهنگ کشور گفت: مسکن های کوچک متراژ هیچ تضادی با فرهنگ کشور ندارد؛ چرا که هم اکنون در اکثر نقاط کشور برخی زوجین حتی در خانه های 15متری هم زندگی می کنند و هیچ مشکلی نیست و بسیار هم زندگی خوبی را می گذرانند. باید زیرساخت های خانه دار شدن را فراهم کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بنده موافق ساخت مسکن های کوچک متراژ هستم اما به شرط آنکه ابزار و امکانات خانه دار شدن ایجاد شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.