مخالفت مجلس با نرخ پیشنهادی پروازهای اربعین
نثاری گفت: مجلس با نرخ پیشنهادی برای پروازهای اربعین از سوی شرکت های هواپیمایی مخالف است.
نثاری گفت: مجلس با نرخ پیشنهادی برای پروازهای اربعین از سوی شرکت های هواپیمایی مخالف است.
بلیت پرواز تهران ــ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
سقف نرخ بلیت پرواز اربعین مشخص شد
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، علیرضا نثاری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره قیمت پیشنهادی برای بلیط هواپیما از تهران به مقصد نجف و بغداد در ایام اربعین، اظهار کرد: در این خصوص، مجلس با رقمی که پیشنهادشده موافق نیست و ما نیز قطعاً با این عدد موافقت نداریم؛ لذا حداکثر تلاش خود را به منظور تثبیت قیمت ها به کار می گیریم تا قیمت های فعلی ثابت مانده و افزایش نیابند.
وی افزود: با این حال، شرایطی پیش آمده که احتمالاً منجر به مقداری افزایش قیمت ها خواهد شد. یکی از موضوعاتی که ممکن است برای شرکت های هواپیمایی خسارت بار باشد، کاهش تعداد پروازها است. در این میان، باید اشاره کنم که در حوزه بنزین، قیمت ها ثابت نگه داشته شده و عملاً در این بخش شاهد افزایش قیمتی نبوده ایم.
عضو کمیسیون عمران ادامه داد: به طور کلی، علاوه بر روند معمول سال که با تغییر سال شاهد افزایش قیمت ها هستیم، شرایط پروازی فعلی و کاهش استقبال مردم از پروازها، عواملی است که شرکت های هواپیمایی قصد دارند کاهش استقبال را از طریق افزایش قیمت ها جبران کنند.
نثاری تصریح کرد: تأکید می کنم که این اقدام قطعاً با مخالفت ما مواجه خواهد شد. هرگونه افزایش قیمت باید دارای دلایل توجیهی درست باشد تا این افزایش، کاملاً معقول و منطقی باشد.
عضو کمیسیون عمران بیان کرد: در جلسه ای که این هفته با وزیر راه و شهرسازی خواهیم داشت این موضوع را بررسی خواهیم کرد.