اعتراض رانندگان ون به شهرداری و تاکسیرانی
◄ تاکسی ون های 12 نفره جدید به چه کسانی واگذار می شود؟
رانندگان ون ابعاد ناگفته ای از ماجرای واگذاری ون های جدید توسط شهرداری و تاکسیرانی به شرکت زیرمجموعه این سازمان را بازگو کردند که نشان می دهد این اقدام شهرداری با سوالات و شبهاتی مواجه است.

رانندگان ون ابعاد ناگفته ای از ماجرای واگذاری ون های جدید توسط شهرداری و تاکسیرانی تهران را بازگو کردند که نشان می دهد این اقدام شهرداری با سوالات و شبهاتی مواجه است.
به گزارش تین نیوز، در پی انتشار خبری در شبکه خبری تخصصی حمل و نقل(تین) مبنی بر در دست اقدام بودن واگذاری ون های جدید به متقاضیان، تعدادی از رانندگان ون های فرسوده با تماس به خبرنگار تین اعلام کردند این موضوع صحت ندارد و ون جدید به رانندگانی که در این موضوع محق بودند واگذار نشده است.
گزارش مهم روز را بخوانید؛
◄ بی توجهی استانداری خوزستان به مشکلات رانندگان در ترمینال مسافربری اهواز
◄ کامیون و تریلی در مدار گرانی؛ شوک تصمیم جدید دولت به بازار
یکی از رانندگان تاکسی ون در این باره توضیح داد: این که آقای شریعتی نماینده محترم مجلس اظهار کرده اند که طبق پیگیری های ایشان از مسئولان شهرداری ون های ۱۲نفره جدید، شماره گذاری شده و در مرحله واگذاری به متقاضیان است، به هیچ عنوان گزارش درستی به ایشان داده نشده است.
وی افزود: شهرداری از منابع و تسهیلات در نظر گرفته شده بر اساس ماده 8 آیین نامه هوای پاک در جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل برخلاف آنچه واقعا منظور این آیین نامه بوده استفاده کرده است. بر اساس این آیین نامه مقرر بود ون های جدید با تسهیلاتی که بخشی از آن بلاعوض و بخشی نیز ارزان قیمت(4 درصد) بود به رانندگانی که ون های فرسوده دارند واگذار شود.
شهرداری تعداد 630 دستگاه ون با استفاده از این منابع – که 70 درصد آن بلاعوض از طرف وزارت نفت تامین شده و 30 درصد دیگر نیز با وام ارزان در اختیار شهرداری قرار داده شده – از ایران خودرو دیزل تحویل گرفته و این ون ها باید به رانندگانی که ون فرسوده دارند برای جایگزینی تحویل می شده است.
به گفته رحیمی، ماده 2 آیین نامه هوای پاک مصوب سال 1393 تصریح کرده است؛ عمر مفید تاکسی های درون و برون شهری 8 سال است. در سال 1398 مصوبه مذکور را اصلاح و عمر مفید ناوگان تاکسی ها را به 10 سال افزایش دادند. در حال حاضر تاکسی های ون بسیار بیشتر از مصوبه مذکور کار کرده اند و از فرسودگی به مرحله اسقاطی رسیده اند!
وی اظهار کرد: رانندگان تاکسی ون با خودروهای فرسوده ای که در اختیار دارند سالانه 50 تا 60 میلیون تومان هزینه تعمیرات این ون ها می کنند تا خودروی آنها سرپا بماند و بتوانند با آن کار کنند. روشن است که اگر قرار باشد وان جدید به ناوگان تاکسی اضافه شود اولویت باید با تعویض ون های فرسوده باشد اما چنین چیزی نیست و اولویتی برای جایگزینی ون های فرسوده در نظر گرفته نشده است.
این راننده تاکسی ون بیان کرد: 630 دستگاه تاکسی ون نو که آقای شریعتی نماینده محترم مجلس از واگذاری آنها سخن گفته به تاکسیرانی های سراسر کشور تعلق گرفته و سهم تاکسیرانی تهران 195 دستگاه بوده است. نکته قابل تامل این که این 195 دستگاه ون به شرکتی که زیرمجموعه تاکسیرانی تهران و شهرداری تهران بوده واگذار شده است ، نه رانندگان تاکسی ون های فرسوده.
وی ادامه داد: مسئولان تاکسیرانی و مدیران این شرکت به رانندگان تاکسی ون های فرسوده اعلام کردند اگر تمایل داشته باشید می توانید حقوق بگیر این شرکت شوید و روی این تاکسی ون ها کار کنید در حالی که این ون ها قانونا حق رانندگان تاکسی ون های فرسوده است که سال ها با ون های قدیمی و پرخرج در خیابان ها سرویس دهی کرده اند.
رحیمی افزود: به ما اعلام شده است که اگر خواهان خودرو نو هستید می توانید برای تاکسی سمند ثبت نام کنید و در این صورت باید 385 میلیون تومان نقدا بپردازید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولان شهرداری در پاسخ به پرسش ما که چرا ون های جدیدی که باید برای جایگزینی ون های فرسوده به رانندگان عرضه می شد را به شرکت زیرمجموعه خود دادهاید اظهار می کنند، رانندگان ون های فرسوده توان بازپرداخت اقساط این ون ها را نداشتند در حالی که اگر شهرداری شرایط تسهیلات را بر اساس همان آیین نامه و مقررات قانونی – 70 درصد بلاعوض و 30 درصد تسهیلات ارزان – برای رانندگان در نظر می گرفتند، آنها از عهده پرداخت برمی آمدند.
انتهای پیام
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.