| کد خبر ۷۸۴۰
کپی شد

◄ تمجید وزیر راه از عملکرد و توانایی شرکت بتن‌ صنعت بریس

◄ تمجید وزیر راه از عملکرد و توانایی شرکت بتن‌ صنعت بریس
|
تین نیوز | در آیین گشایش دومین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل ریلی و صنایع و تجهیزات وابسته، وزیر راه و شهرسازی طی بازدید از غرفه‌های شرکت‌کننده، از عملکرد و توانایی و نوآوری شرکت بریس در تولید تراورس، مطابق با فناوری های نوین دنیا تمجید کرد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز از محل برگزاری نمایشگاه‌ بین المللی ریلی، در مراسم افتتاح این نمایشگاه، وزیر راه و شهرسازی به همراه معاونان و مدیران ارشد راه آهن، از غرفه‌های شرکت‌کننده در این نمایشگاه، از جمله شرکت بتن صنعت بریس بازدید کرد.

بر اساس این گزارش، در این بازدید، عباس آخوندی از عملکرد و توانایی شرکت بتن صنعت بریس در تولید تراورس‌ با قابلیت پشتیبانی خطوط ریلی قطارهای سریع‌السیر با سرعت بیش از 300 کیلومتر در ساعت در بخش مسافری و همچنین 30 تن بار محوری در قطارهای باری تمجید کرد.

شایان ذکر است، شرکت بتن صنعت بریس اولین تولیدکننده تراورس‌های پیش‌تنیده بتنی خطوط راه آهن شهری و بین شهری برای قطارهای پرسرعت مسافری با سرعت بالای 300 کیلومتر و همچنین قطارهای سنگین باری با ظرفیت 30 تن در ایران است.

شرکت بتن صنعت بریس در سال 92 موفق به دریافت استاندارد ملی به شماره 6044 در زمینه تولید بتن با رده مقاومتی C65 و در سال 2014 موفق به اخذ استاندارد تطبیق کالا با استاندارد EN از موسسه اسپانیایی Certibera شد و سالانه ظرفیت تولید 500 کیلومتر تراورس با استانداردهای نوین جهانی را دارد.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.