بازدید سایت : ۳۸۰۱۷
| کد خبر ۳۰۱۴۶۳
کپی شد

تکمیل راه‌ آهن رشت - آستارا ظرفیت ترانزیت ریلی را دو چندان می‌ کند

استاندار گیلان با بیان اینکه روزانه ۵۰ واگن کالا از آذربایجان وارد آستارا می شود، گفت: تکمیل راه آهن رشت-آستارا ظرفیت ترانزیت را دوچندان می کند.

 تکمیل راه‌ آهن رشت - آستارا ظرفیت ترانزیت ریلی را دو چندان می‌ کند
تین نیوز |

استاندار گیلان با بیان اینکه روزانه ۵۰ واگن کالا از آذربایجان وارد آستارا می شود، گفت: تکمیل راه آهن رشت-آستارا ظرفیت ترانزیت را دوچندان می کند.

 به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، هادی حق شناس صبح جمعه در برنامه زنده تلویزیونی شبکه یک سیما به تشریح وضعیت بندر آستارا و ظرفیت های منطقه پرداخت و گفت: در بندر آستارا، به طور میانگین روزانه ۵۰ واگن کالا از کشور آذربایجان وارد خاک ایران می شود که شامل کالاهای وارداتی و صادراتی است. این میزان بار معادل بار یک کشتی است.

وی ادامه داد: اگر مسیر راه آهن رشت به آستارا تکمیل و وصل شود، می توان از این مسیر معادل بار یک کشتی عبور داد که بار را به بندرعباس یا بندر کاسپین در منطقه آزاد می رساند.

بازدید غیررسمی رئیس جمهور از استان گیلان و بندر آستارا

استاندار گیلان درباره سفر اخیر رئیس جمهور گفت: در چند روز گذشته، رئیس جمهور به صورت غیررسمی به استان گیلان سفر کردند و حدود ۷ تا ۸ ساعت در این استان حضور داشتند. ایشان ساعت ۳ بعدازظهر وارد گیلان شدند و سپس به آستارا رفتند و از بندر آستارا بازدید کردند.

حق شناس افزود: در این بازدید، توضیحاتی درباره وضعیت بندر و امکانات آن ارائه شد. بندر آستارا یکی از تنها بنادر استان گیلان است که مدیریت خصوصی دارد.

وی تاکید کرد: یکی از دلایل علاقه مندی رئیس جمهور برای عبور از مسیر گیلان در سفر به اردبیل و تهران، بازدید از مسیر راه آهن بود. هدف این بود که مسیر ریلی سریع تر ساخته شود تا بتواند بار ترانزیت را به طور مؤثر انتقال دهد.

خودروهای منطقه آزاد گیلان؛ مصرف بالا و ضرورت برنامه ریزی

حق شناس درباره وضعیت خودروهای منطقه آزاد گفت: مردم معمولاً ترجیح می دهند کالاهای مورد نیاز خود را از منطقه آزاد تهیه کنند. اخیراً خودروهای جدیدی وارد این منطقه شده اند اما تعداد آنها همچنان بسیار محدود است.

وی توضیح داد: تعداد خودروهای موجود در منطقه آزاد گیلان کمتر از ۲۰ هزار دستگاه است و حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار خودرو در این منطقه حضور دارند که تنها حدود ۱۲ هزار دستگاه به صورت فعال استفاده می شوند و باقی هنوز وارد چرخه بهره برداری نشده اند.

استاندار گیلان با اشاره به مصرف سوخت گفت: هر خودرو به طور متوسط روزانه حدود ۳۵ لیتر بنزین مصرف می کند. این میزان مصرف برای رانندگان و مسافران آزاردهنده است، به ویژه در شرایطی که درآمد رانندگان کفاف هزینه ها را نمی دهد.

وی افزود: اگر برنامه ریزی مناسبی انجام شود، می توان خودروهای اقتصادی تر و به صرفه تری وارد منطقه کرد که باعث کاهش مصرف سوخت و افزایش رضایت عمومی خواهد شد.

ظرفیت های گردشگری دریایی و بندر به بندر در شمال کشور

استاندار گیلان درباره ظرفیت های گردشگری و حمل ونقل دریایی گفت: در جنوب کشور، جزایر متعددی با فاصله حداکثر ۱۰ تا ۲۰ مایل دریایی قرار دارند که تردد بین آنها در مدت زمان یک تا دو ساعت به راحتی انجام می شود. اما در شمال چنین مزیتی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: با این حال، در شمال می توان از ظرفیت بندر به بندر استفاده کرد. به عنوان نمونه از بندر انزلی به بندر کاسپین یا از کاسپین به سمت چمخاله و رامسر، یا حتی مسیرهایی مانند تالش به آستارا می توان اسکله های مسافری ایجاد کرد.

حق شناس یادآور شد: زمانی که آقای عبدالعلی زاده، مشاور وقت سازمان مناطق آزاد، سفری به گیلان داشت، پیشنهاد ایجاد گردشگری ساحلی و دریایی به این شکل مطرح و مورد توافق قرار گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.