| کد خبر ۳۱۵۴۹۳
کپی شد

شبکه جاده‌ ای و ریلی به‌صورت ۲۴ ساعته در حال ارائه خدمات است

معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی گفت: از ابتدای جنگ رمضان با تلاش و همت همگانی شبکه جاده ای و ریلی به صورت ۲۴ ساعته در حال جابه جایی بار، مسافر و ارائه سایر خدمات است.

شبکه جاده‌ ای و ریلی به‌صورت ۲۴ ساعته در حال ارائه خدمات است
تین نیوز |

سید عبدالله ارجائی معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی در جریان سفر به استان اردبیل اظهار داشت: با تلاش صاحبان کامیون داران و خودروهای سنگین روند تخلیه و حمل بار از بنادر کشور در حال انجام است که در این جبهه شاهد مجاهدت جهادی و عظیم نیروهای راننده و کمک راننده را در جابه جایی کالاهای اساسی مردم نظاره گر هستیم.

 به گزارش تین نیوز به نقل از سید عبدالله ارجائی گفت: مجموعه وزارت راه و شهرسازی حتی در سخت ترین شرایط جنگی نیز پای کار بوده و در تعطیلات پیشرو نیز با مجاهدتی تمام هم در جابه جایی کالا و هم مسافر همکاران ما در این حوزه پای کار بوده و تعهدات خود را انجام می دهند.

  معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: با تأکید رئیس جمهور سعی بر این است تا در تمامی مبادی ورودی و خروجی کالاها زمینه برای فعالیت بازرگانان و اهالی تجار فراهم آمده و بدون وقفه نقل وانتقال کالا نیز در داخل کشور در سیستم حمل ونقل بار انجام شود.

  ارجائی ادامه داد: سعی ما بر این است تا با بهره گیری از یک شبکه ریلی گسترده بتوانیم خدمات رسانی به هم وطنان را با شرایط مطلوب و به سمت پایدار به انجام برسانیم.

  وی تأکید کرد: از ابتدای جنگ رمضان با تلاش و همت همگانی شبکه جاده ای و ریلی به صورت ۲۴ ساعته در حال جابه جایی بار، مسافر و ارائه سایر خدمات است و لحظه ای توقف در این حوزه را نظاره گر نیستیم.

  معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی افزود: مجموع اعتبارات اختصاص یافته عمرانی ما در سال گذشته بیش از ۱۰۳ درصد بوده که امسال نیز تا آخر بهمن ماه این تخصیص های عمرانی به ۸۴ درصد رسیده که تا آخر سال پیش بینی ما تا ۹۰ درصد است.

  ارجائی اظهار کرد: در استان اردبیل نیز ما تخصیص اعتبارات عمرانی بیش از صددرصد را هم در سال گذشته شاهد بودیم و هم امسال این کار انجام شد و برای سال آینده نیز تمام تلاشمان را به کار می گیریم تا تخصیص عمرانی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام به صورت مطلوب انجام شود.

  وی گفت: همکاران ما در وزارت راه و شهرسازی به صورت شبانه روزی مسائل و موضوعات استان ها را در کنار مرکز کشور رصد می کنند تا بدون وقفه کار عمرانی و دیگر فعالیت های این حوزه به شکل رضایت بخش به انجام برسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.