تشکیل ۴ پرونده درباره گران فروشی بلیت های اربعین
سخنگوی قوه قضاییه درباره گران فروشی بلیت های اتوبوس و هواپیما گفت: چهار پرونده در رابطه با ۸۵ سایت و آژانس هواپیمایی در دادستانی تهران تشکیل شده و ۵۷ سایت غیرمجاز شناسایی شده است؛ برخی از این سایت ها حسب مورد مسدود شده اند.
سخنگوی قوه قضاییه درباره گران فروشی بلیت های اتوبوس و هواپیما گفت: چهار پرونده در رابطه با ۸۵ سایت و آژانس هواپیمایی در دادستانی تهران تشکیل شده و ۵۷ سایت غیرمجاز شناسایی شده است؛ برخی از این سایت ها حسب مورد مسدود شده اند.
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه امروز در ادامه نشست خبری خود با خبرنگاران درباره پرونده سدید اظهار کرد: فرایندهای رسیدگی به پرونده، در قوانین شکلی احصا و مشخص شده است. این موضوع مشمول مقررات 477 شده است. رئیس قوه قضاییه این موضوع را رسیدگی کرده که به دیوان عالی کشور ارجاع داده شده است. مردم نگران نباشند، حقی از آنها تضییع نخواهد شد.
جزئیاتی از تخلفات صورت گرفته در حوزه فروش بلیت هواپیمای اربعین
ستایشی درباره گزارش های مردمی مبنی بر گران فروشی بلیت های اتوبوس و هواپیما به ویژه در مناسبت راهپیمایی اربعین اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور و سازمان تعزیرات حکومتی اقدامات خوبی در این زمینه صورت داده اند.
وی ادامه داد: در حوزه قضایی تهران به عنوان شاخص ـ که بیشترین سفرهای خارجی کشور از این استان انجام می شود ـ تدابیر ویژه ای از سوی دادستانی عمومی و انقلابی استان تهران صورت پذیرفته است.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه از فرودگاه امام بازدید داشته است، اظهار کرد: چهار پرونده در رابطه با 85 سایت و آژانس هواپیمایی در دادستانی تهران تشکیل شده است؛ 57 سایت غیرمجاز شناسایی شده و درباره 70 سایت استعلامات قانونی صورت پذیرفته. حدود 54 مورد استعلام از فضای مجازی دادستانی کل کشور نسبت به 71 سایت صورت گرفته که مرتکب تخلف شده اند و برخی از این سایت ها حسب مورد مسدود شده اند.
وی با اشاره به اینکه بازه زمانی پروازهای اربعین 27 مرداد تا 20 شهریور ماه است، گفت: شرکت های هواپیمایی موظف هستند ظرف 24 ساعت از زمان صدور مجوز پرواز، بلیت های خود را ارائه کنند و ما به صورت روزمره مطالبه گزارش می کنیم.
ستایشی بیان کرد: بلیت یک طرفه از تهران به عراق یا بالعکس احصا و مشخص شده است و قیمت بلیت از تهران 4 میلیون تومان است. فروش اجباری بلیت دو طرفه مطلقاً ممنوع اعلام شده است.
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: شرکت های هواپیمایی مجاز به فروش بلیت به صورت گروهی و بیش از 9 نفر در بازه سفرهای اربعین نیستند.
وی گفت: سه سکوی برخط ویژه شرکت هایی که فاقد امکان فروش برخط هستند، مهیا شده است. همچنین تمامی قراردادهای چارتری در بازه زمان سفرهای اربعین به حالت تعلیق در می آید. با تدابیر صورت پذیرفته، این موضوع در تهران اجرا شده است.
ستایشی ادامه داد: نسبت به مسائل بلندمدت نیز سازمان بازرسی اقدامات خوبی به عمل آورده است؛ از جمله اینکه بر اساس قانون چگونگی نحوه اجرا تبیین شده که به موجب این قانون سازمان بازرسی تمهیداتی را به عمل آورده که این فرایند فروش بلیت کاملاً منطبق با مقررات و موازین قانونی باشد.
اقدامات قوه قضاییه در اصلاح ساختارهای فسادزا
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سؤالی درباره اقدامات قوه قضاییه در راستای اصلاح ساختارهای فسادزا و از بین بردن زمینه های فساد گفت: تقویت شفافیت و پاسخگویی، ارتقای مبارزه بی امان و مؤثر با فساد و پیشگیری از فساد در دستگاه های اداری سه راهبرد سازمان بازرسی کل کشور در مبارزه با فساد است.
وی ادامه داد: در راستای شفافیت، سامانه 136 ارتقا یافته و پیش بینی های لازم در راستای شناسایی قابلیت های اجرایی برای پذیرش شکایات و گزارش های مردمی در زمینه سوء جریان امور با قابلیت پیگیری تعبیه شده است.
ستایشی اضافه کرد: در این سامانه جهت امکان گمنام سازی افراد تمهیداتی اندیشیده شده است و پیگیری ها با فوریت انجام و پاسخ ها نیز اعلام می شود.
وی با اشاره به برگزاری همایش شفافیت با حضور سران قوا در آذرماه سال گذشته گفت: در نخستین گام در راستای تحقق مصوبات و تصمیمات آن همایش، سازمان بازرسی کل کشور خود را به انتشار داده های غیرطبقه بندی مکلف کرد.