توسعه زیرساخت های فرودگاهی در دستور کار شرکت فرودگاه ها | مشهد در مسیر ارتقا به جایگاه ملی
در گردهمایی مدیران فرودگاهی کشور، بر توسعه زیرساخت های هوایی و ارتقای جایگاه فرودگاه مشهد به عنوان قطب گردشگری مذهبی تأکید شد. استاندار خراسان رضوی خواستار برنامه ریزی بلندمدت ۲۰ تا ۵۰ ساله برای این فرودگاه شد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در گردهمایی مدیران فرودگاهی کشور بر ضرورت توسعه زیرساخت ها و ارتقای خدمات هوانوردی تأکید کرد. استاندار خراسان رضوی نیز با اشاره به موقعیت ژئوپولیتیکی استان، خواستار برنامه ریزی بلندمدت برای ارتقای جایگاه فرودگاه مشهد شد.
به گزارش تین نیوز، محمد امیرانی، مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، در گردهمایی مدیران ستادی و فرودگاه های کشور که به میزبانی فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد برگزار شد، گفت: فرودگاه ها امروز یکی از محورهای اصلی توجه در وزارت راه و شهرسازی هستند و توسعه زیرساخت های آن ها پایه و اساس صنعت هوانوردی کشور است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در چهار حوزه برنامه ریزی اقتصادی، مدیریت منابع، عملیات فرودگاهی و هوانوردی، افزود: شرکت فرودگاه ها در شرایط ثبات کامل قرار دارد و طرح های متعددی برای افزایش درآمد و بهره وری در دست اجراست. هدف اصلی، اقتصادی سازی فرودگاه ها و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود برای کسب درآمد پایدار است.
امیرانی همچنین از برنامه های توسعه ترمینال ها، خرید تجهیزات هوانوردی، بازسازی مرکز کنترل ترافیک هوایی و خرید رادار بومی جدید خبر داد و گفت: این اقدامات گامی مهم در مسیر خودکفایی و کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی خواهد بود.
در ادامه این نشست، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، با اشاره به موقعیت ژئوپولیتیکی استان در تلاقی کریدورهای شمال–جنوب و شرق–غرب کشور، گفت: وجود بارگاه رضوی، ظرفیت عظیمی برای جذب مسافر و گردشگر ایجاد کرده اما هنوز با جایگاه مطلوب فاصله داریم.
وی فرودگاه ها را موتور محرک توسعه اقتصادی و اجتماعی دانست و تأکید کرد: فرودگاه مشهد با وجود پرتردد بودن، هنوز به جایگاه ایده آل نرسیده و باید با چشم انداز ۲۰ تا ۵۰ ساله برای ارتقای آن برنامه ریزی شود. مظفری همچنین به دشواری های تأمین مالی طرح های فرودگاهی و ضرورت هماهنگی میان نهادهای مستقر در فرودگاه اشاره کرد.
استاندار خراسان رضوی با یادآوری تجربه موفق مدیریت بحران در جنگ ۱۲ روزه، گفت: آمادگی برای سناریوهای سخت باید در دستور کار باشد تا در شرایط بحرانی، نقش ملی ایفا کنیم. وی افزود: ایران، به ویژه خراسان رضوی، باید مسیر ارتباطی کشورهای فاقد دسترسی به دریا باشد و فرودگاه ها در این مسیر نقش کلیدی دارند.