| کد خبر ۳۰۸۱۰۶
کپی شد

ورودی جنوبی ایستگاه مترو هلال احمر، بزودی افتتاح می‌شود

ورودی دوم ایستگاه مترو هلال احمر با صرف هزینه ای در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان، بزودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت؛ این ورودی، تردد عابران پیاده در خیابان هلال احمر برای رسیدن به ایستگاه مترو را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

ورودی جنوبی ایستگاه مترو هلال احمر، بزودی افتتاح می‌شود
تین نیوز |

مهندس "محمدیاشار لطفی" مجری خط ۷ مترو تهران با اعلام مطلب فوق، گفت: ایستگاه مترو هلال احمر با تکمیل ورودی نخست آن در اسفندماه ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید و از همان موقع، برنامه ریزی برای ساخت ورودی جنوبی ایستگاه مدنظر قرار گرفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، احداث و تکمیل این ورودی فارغ از رعایت الزامات پدافند غیرعامل برای ایستگاههای مترو، مشکل تردد پرخطر عابران پیاده از عرض خیابان هلال احمر را نیز برطرف خواهد ساخت؛ خصوصاً باتوجه به عبور و مرور اتوبوس ها از این معبر، مسافران ایستگاه هلال احمر درخواست های زیادی مبنی بر راه اندازی ورودی جنوبی آن داشتند.

لطفی با بیان اینکه مجموع هزینه عملیات ساختمانی و تجهیزات ورودی دوم ایستگاه هلال احمر به رقم ۱۸۰ میلیارد تومان می رسد، افزود: این ورودی در نبش خیابان شهید قدمی واقع شده و تا سه هفته آینده قابلیت بهره برداری پیدا خواهد کرد.

نکته مهم اینکه ورودی جنوبی ایستگاه هلال احمر به گونه ای طراحی شده که نقش یک زیرگذر مکانیزه (مجهز به پله برقی) برای عابران پیاده در تردد از محور خیابان هلال احمر طی ساعات بهره برداری از ایستگاه را نیز ایفاء خواهد کرد.

گفتنی است با افتتاح ورودی جنوبی ایستگاه هلال احمر در خط ۷ مترو تهران، جمع ورودی های جدید تکمیل شده در این دوره مدیریت شهری به عدد ۲۰ می رسد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.