بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

جابه جایی بازدیدکنندگان اکسپو ۲۰۳۰ با هزاران بالگرد الکتریکی

یک استارت آپ اتریشی به نام فلای نو(FlyNow) خبر افتتاح تاسیسات خود را در عربستان سعودی برای تولید هزاران بالگرد دو پروانه هم محور داد که قرار است بازدیدکنندگان را در نمایشگاه جهانی پیش رو در ریاض جابجا کنند.

جابه جایی بازدیدکنندگان اکسپو ۲۰۳۰ با هزاران بالگرد الکتریکی
تین نیوز |

یک استارت آپ اتریشی به نام فلای نو(FlyNow) خبر افتتاح تاسیسات خود را در عربستان سعودی برای تولید «هزاران» بالگرد دو پروانه هم محور داد که قرار است بازدیدکنندگان را در نمایشگاه جهانی پیش رو در ریاض جابجا کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عربستان سعودی در یک نبرد شانه به شانه با دبی برای کسب عنوان اولین پذیرنده نهایی فناوری های پیشرفته رقابت می کند. هر دوی آنها همیشه آماده اند تا پول زیادی را صرف ایده های آینده نگرانه کنند، سعودی ها در حال حاضر با آسمان خراش های سر به فلک کشیده صد مایلی که از میان بیابان می گذرند، پروژه های هایپرلوپ، استادیوم فوتبال نفس گیر و یک استادیوم غول آسا و یک آسمان خراش مکعبی به اندازه ۲۰ ساختمان امپایر استیت در حال پیشروی هستند.

به نقل از نیواطلس، دبی نیز می تواند سر خود را بالا نگه دارد زیرا استخرهای غواصی بسیار بزرگ که شهرهای غرق شده ای را در خود جای داده اند، موتورسیکلت های پروازی خطرناک و ناپایدار پلیس، بلندترین ساختمان جهان در حال حاضر و آتش نشانانی با جت پک را در خود جای داده است.

محمد القحطانی، مدیرعامل شرکت هلدینگ عربستان سعودی امروز در یک پست لینکدین، اعلام کرد که ناوگانی از بالگردهای الکتریکی مینیاتوری برای حمل بازدیدکنندگان به اطراف محل نمایشگاه بین المللی اکسپو ریاض در سال ۲۰۳۰ مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

بالگرد الکتریکی1

این بالگردهای نسبتا کم هزینه، تک نفره و دو نفره، برد باتری تا ۵۰ کیلومتر(۳۱ مایل) دارد که برای یک محل نسبتا کوچک بسیار مناسب خواهد بود. نسخه دارای دو صندلی تا ۲۰۰ کیلوگرم(۴۴۱ پوند) وزن انسان را تحمل می کند. اگر آنها محدود به پرواز در اطراف منطقه اکسپو باشند، بعید است که به حداکثر سرعت خود یعنی ۱۳۰ کیلومتر در ساعت(۸۱ مایل در ساعت) برسند.

بدنه بالگرد ساده است. یک غلاف ساده با یک جفت پروانه در بالا که به صورت هم محور روی هم قرار گرفته اند و طراحی شده اند تا واکنش های گشتاور یکدیگر را متعادل کنند و نیاز به پروانه سنتی روی دُم را از بین ببرند. وزن کل بالگرد در حالت تک سرنشین تنها ۲۱۰ کیلوگرم(۴۶۳ پوند) است، و پروانه های نسبتا کوتاه آن نویز کمتر از ۵۵ دسی بل را در ارتفاع ۱۵۰ متری(۴۹۰ فوتی) نوید می دهند که صدایی کمتر از یک مکالمه آرام در نمودار مقیاس نویز است.

این طرح به این بالگرد اجازه می دهد تا تحت مقررات موجود پرواز کند و نیازی به توجه ویژه نظارتی مانند سایر هواپیماهای چند پروانه عمود پرواز نداشته باشد.

بالگرد الکتریکی2

فلای نو(FlyNow) شش سال فرصت دارد تا بتواند آنها را در تیراژ بالا تولید کند تا «هزاران» مورد از این بالگردها در اکسپو ۲۰۳۰ به خدمت گرفته شوند. اما کار سختی پیش رو دارد. هنگامی که برای اولین بار در ماه فوریه با دستگاه آن روبرو شدیم، این شرکت در حال انجام «آزمایش های زمینی» بر روی یک مدل مفهومی بود، اما به نظر نمی رسد هیچ نشانه ای مبنی بر پرواز بالگرد در این مرحله وجود داشته باشد. بنابراین، حتی زمانی که دفتر منطقه ای و خط مونتاژ عربستان سعودی راه اندازی شود، راه زیادی پیش رو است.

مطمئنا، آنها به کنترل مستقل ناوگان نیاز دارند، زیرا به نظر نمی رسد سیستم های کنترل در کابین وجود داشته باشد و اگر وجود داشته باشد نیز کسی نمی خواهد هزاران گردشگر بین المللی را همزمان با آنها رها کند.

این بالگردها دستکم به اندازه یک مکان پارک خودرو برای شارژ کردن فضا نیاز دارند و البته نمی توان از نیاز به یک منطقه مناسب برای برخاستن و فرود چشم پوشی کرد. بنابراین هزاران مورد از این بالگردها به سطح آزاد مناسب نیاز خواهند داشت. از سوی دیگر، ریاض شهری نسبتا کوچک است و دارای دشت های بیابانی با شن و ماسه های قرمز فراوان است که کیلومترها در همه جهات کشیده شده اند، بنابراین فضای مورد نیاز وجود دارد البته اگر بتوان شارژرها را در آن مناطق متصل کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.