بازدید سایت : ۳۰۴۷۴
| کد خبر ۱۳۳۳۳۳
کپی شد

تشکر لاریجانی از یوسف نژاد و عثمانی

رئیس مجلس شورای اسلامی از علی اصغر یوسف نژاد و محمد قسیم عثمانی دو عضو پیشین هیئت رئیسه مجلس تشکر کرد.

تشکر لاریجانی از یوسف نژاد و عثمانی
تین نیوز |

رئیس مجلس شورای اسلامی از علی اصغر یوسف نژاد و محمد قسیم عثمانی دو عضو پیشین هیئت رئیسه مجلس تشکر کرد.

 

 علی لاریجانی پس از اتمام انتخابات هیئت رئیسه مجلس در سخنانی اظهار کرد: از افرادی که سال گذشته در هیئت رئیسه همکار ما بودند و در چینش جدید تعویض شدند به ویژه آقایان یوسف نژاد و عثمانی تشکر می کنم.

 

وی افزود: سال گذشته سال پرکاری برای مجلس بود هم قانون برنامه و هم بودجه و هم احکام دائمی در دستور کار قرار داشت و زمان زیادی صرف شد.

 

رئیس مجلس اظهار کرد: نمایندگان با متانت و وقت گذاری توفیق یک خدمت بزرگ را داشتند؛ از این دو عزیزی که در این دوره توفیق همکاری با آنها در هیئت رئیسه را نداریم سپاسگزاری و تکشر می کنم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.