| کد خبر: 259152 |

انتشار فراخوان جذب سرمایه گذار برای تأمین موتورسیکلت برقی در آینده نزدیک

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه از ۱۰۰ پروژه سرمایه گذاری ۴۶ طرح دارای مشکل است، گفت: علت عمده این است که در دوره قبلی به دلایل مختلف این پروژه ها مورد برخورد قهری قرار گرفتند.

تین نیوز

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه از ۱۰۰ پروژه سرمایه گذاری ۴۶ طرح دارای مشکل است، گفت: علت عمده این است که در دوره قبلی به دلایل مختلف این پروژه ها مورد برخورد قهری قرار گرفتند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از شهر، نوید خاصه باف در یکصد و شصت و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از ۱۰۰ پروژه سرمایه گذاری ۴۶ طرح دارای مشکل است و علت عمده این است که در دوره قبلی به دلایل مختلف مورد برخورد قهری قرار گرفته است، اظهار کرد: هیئت های اندیشه ورز برای بررسی مشکلات و ارائه راهکار تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه ۱۱ پروژه کلان به طرح تبدیل شده و ۹ طرح نیز در حال بررسی است، یادآور شد: ۱۶ پروژه قابل وصول با سرعت بیشتر مورد بررسی جدی تر است و از ۳۰ پروژه با اولویت بعدی نیز ۹ پروژه تعیین تکلیف شده است.

مشکلات ۷ پروژه تا پایان سال حل و فصل می شود

خاصه باف با اعلام اینکه مشکلات پارکینگ طبقاتی گرات، بیمارستان آتیه ۲، سینما باران، مسکونی نیلوفر، تجاری اداری سعدی، یاس، خلیج فارس و مدائن به طور کلی حل و فصل شده است، یادآور شد: مشکلات هفت طرح نیز تا پایان سال حل و فصل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه هفته گذشته با سرمایه گذار یکی از طرح ها به نتیجه رسیدیم، تصریح کرد: از ۳۰ پروژه بلاتکلیف که تعدادی از آنها پیشرفتی نداشتند، مشکلات تعدادی از آنها برطرف شد و مجتمع تجاری شهر آفتاب نیز به نتیجه رسید و آماده واگذاری است و بازار قطعات خودرو نیز واگذار شده است.

خاصه باف با بیان اینکه پمپ بنزین یادگار امام بلاتکلیف بود و گره کوچک آن برطرف و اقدامات از ماه گذشته آغاز شد، خاطرنشان کرد: تعدادی از پروژه ها به کارهای سخت تر و دعاوی بیشتری نیاز دارد که امیدواریم با تلاش بیشتر بتوانیم مشکلات این طرح ها را نیز برطرف کنیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه طولانی بودن روند صدور مجوز برای طرح ها یکی از مشکلات این پروژه ها بوده است، یادآور شد: مجوز پروژه های دارای ارزش پنج تا ۲۰ میلیارد تومان در اختیار مناطق قرار دارد و این امکان تا ۱۰۰ میلیارد تومان نیز فراهم شده است.

وی با بیان اینکه کارگروه های مشترکی برای فرصت های موجود در مناطق تشکیل شده است، گفت: بخشی از مشکلات نیز اسناد مالکیت و معارضین ملکی بود که در قراردادهای جدید مورد توجه قرار گرفته تا تکرار نشود و با سازمان املاک تعاملاتی داریم تا قفل پروژه ها باز شود و از سویی دیگر با پیگیری هایی که صورت گرفت مشکلات حقوقی تعدادی از پروژه ها نیز رفع شد.

خاصه باف با تأکید بر اینکه برای الزام پاسخگویی مناطق برای جذب سرمایه گذار ۴۴ همت در سه پهنه را تعیین تکلیف کرده ایم و هر ماه از آنها گزارش دریافت خواهیم کرد، یادآور شد: برای جذب سرمایه گذاری های خرد نیز اقدام کرده ایم و از سویی دیگر برای سهولت دسترسی سرمایه گذاران تا دو هفته دیگر ساختمان سازمان به خیابان بهشت منتقل می شود.

وی با اشاره به آموزش تخصصی مدیران جهت جذب سرمایه گذاران، خاطرنشان کرد: کارگروه های تخصصی از جمله هوای پاک و حمل و نقل تشکیل شد که در همین راستا فراخوان جذب سرمایه گذار برای تأمین موتور سیکلت برقی در آینده نزدیک منتشر می شود.

۱۸ مرکز خدمات درمانی و پزشکی از شرایط خوبی برای ارائه خدمت برخوردار نیستند

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران با بیان اینکه ۱۸ مرکز خدمات درمانی و پزشکی در سطح شهر از شرایط خوبی برای ارائه خدمت برخوردار نیستند، اظهار کرد: ورود بخش خصوصی می تواند موجب تحول در این زمینه شود که کارگروهی را برگزار کردیم تا به صورت پایلوت در مناطق یک تا سه، ورود سرمایه گذاران را عملیاتی کنیم و اگر موفقیت آمیز بود به سایر مناطق نیز تسری داده شود.

خاصه باف با تأکید بر اینکه از ۱۱ پروژه، مشکلات فنی دو مورد پروژه زباله سوز تا یک هفته آینده رفع می شود و برای فراخوان آماده خواهد شد، تصریح کرد: فراخوان معماری یکی از طرح ها هفته گذشته آماده شد و تا شهریورماه فراخوان برای جذب سرمایه گذار انجام می شود.

وی با بیان اینکه مدل های مالی بازگشت سرمایه برای تونل شهید متوسلیان در حال بررسی است تا به عنوان طرح مشارکتی ارائه شود، گفت: برای ساماندهی اسلام آباد و روددره، هتل کوهستان، چهار هتل جنگلی و گردشگری، سرزمین آسمان ها و ایجاد شهربازی در این فضا در حال پیگیری هستیم.

خاصه باف با اعلام اینکه طرح های مطالعاتی چهار پروژه نیز در دستور کار است، یادآور شد: از جمله درخواست های سازمان سرمایه گذاری شامل تسریع در اصلاح مفاد ماده ۲۶، و تصویب لایحه ردیف بودجه، تسهیلات تشویقی برای سرمایه گذاران و اختصاص اعتبار از سوی سازمان املاک برای رفع معارضین است.

وی با تأکید بر اینکه عده ای به عنوان سرمایه گذار وارد می شوند و قصد سوء استفاده دارند، گفت: با توجه به این موضوع دقت نظر برای جذب سرمایه گذاران در سازمان وجود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید 0 0

    آقایون وقتی بخوان بروند کشورهای دیگر پول بریز و بپاش کنن خوب پول دارن!وقت بخور بخور کردن و آپارتمان و ویلاسازی و تجارت و چاپیدن بیت المال خوب براشون بودجه هست،اما وقتی بخوان چندتا تاکسی و موتورسیکلت برقی بخاطرآلودگی هواواردکنن اونوقت کاسه گدایی دست میگیرن و دنبال سرمایه گذارن!آخه نکبت ها،اگه کاری توی کشور اندک سودی درونش باشه که تاخودتون همه چی رو دست گرفتین که غریبه جرات نمیکنه به سرمایه گذاری ورود کنه،وقتی میتونید راحت بانوک خودکار دار و ندارش رو ازش بگیرید